Een beetje vertraging met bemesten, kost wel erg veel olie met in en uitklappen. En nu met de regen de laatste weken word het nog spannend alles uit te rijden.

BLOOPERS Krom

GerbertXL
Een beetje vertraging met bemesten, kost wel erg veel olie met in en uitklappen. En nu met de regen de laatste weken word het nog spannend alles uit te rijden.

Reacties

DriveJohnDeere
Ergens tegenaan gereden?
GerbertXL
@DriveJohnDeere nope, dan had de bemester zelf ook wel schade gehad en dat was niet het geval. Geen idee hoe dit kan.
MRVNDT
@GerbertXL mijn rapide had dat ook al met achtetklep. Heb alleen n vermoeden maar anders zelfde schade
cyrus-van-gelder
@GerbertXL er is vast geen vogeltje op gaan zitten. Wel lastig dit soort schade.niks aan zulke dingen.
Albert Peters
Pech
hoest
Mijn sloodsmid Bemester had precies dezelfde kwaal laatst
+1
Fendt926Driver
De cylinder van de kraanarm van de ahlmann is dat ook ooit overkomen.
Vanuit het niets ging die met uitdrukken krom
cyrus-van-gelder
@Fendt926Driver Heb ik vaker van gehoord. Onverklaarbaar idd. In het geval dat ikzelf meemaakte gebeurde dat ook met uitdrukken. En dan ook nog eens met een lege bak. Snapte er niks van
  • ☹☹☹☹☹
+3
NH-Ford
Gebeurt in ongelijk land?
Zie het een enkele keer vaker, loopwielen zitten aan uitklap gedeelte, cilinder heeft een dubbelgestuurde terugslagklep, olie kan nergens heen, gaat je enkelas tank door een gat en regelt je hefdruk niet lekker mee dan komt er lomp gewicht op loopwielen bemester die zuigerstang krom drukt.
GerbertXL
@NH-Ford Niet echt ongelijk, maar wel een knipje hier en daar. Ik had laatst ook de loopwielen krom, misschien toch ongemerkt een rare manoeuvre gemaakt.
hoest
@GerbertXL ik had daar ook al last van dat hij de loopwielen kapot drukte. Maar als de verdeelmolen vast slaat geeft hij de volle mep druk op de hef bij mij. Ik heb hem nu bij de dealer staan en die zouden kijken waar dat van komt en anders een overdruk ventiel er tussen knutselen.
NH-Ford
@GerbertXL Heb er is één gehad die heeft het op zelfde plek zeker twee keer gehad.
Heb uiteindelijk overdruk op zuiger zijde tussen gezet, nu nog niet weer gezien.
GerbertXL
@NH-Ford Dit is ook de tweede keer van deze cilinder. Ofja, toen ik 'm kocht was die stang ook krom. Nu was het wel een beetje ernstiger, de kop van de cilinder (gedeelte dat je in de pijp schroeft) zat er ook krom in. Gelukkig de pijp zelf niet beschadigd wonderlijk genoeg.
Ik ben ook met een scheef oog naar iets anders op zoek, met hydraulische afknijpers. In de ideale wereld een 12 meter sleepvoet. Blijven dromen 😁
john deere 7810
@GerbertXL

gebeurt wel vaker, metaalmoeheid. en hoeft maar iets krom te zijn en de krachten worden gelijk heel anders he.

voor paar jaar terug gehad met een john deere voorlader voor een 5085m met een zware happer. de bocht door en 1 van beide hefcilinders stond er 90 graden aan.... en de ander was en is nog steeds recht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Krom ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!