Foto van een Massey Ferguson 168. Foto is geplaatst door John89 op 04-08-2021 om 20:55:01, met 20 reacties.

Cabine eraf sirocco beugel erop. Lekker genieten zo!

John89
Foto van een Massey Ferguson 168

Reacties

+4
draaipiet
Staat goed
+4
hobbyist mf 35
Een plaatje 👌
+4
wolseley
Zag um laatst staan met de balenwagen lijkt netjes zo
+4
newholland-
Toch de cabine er maar afgehaald of alleen voor de zomer? Laatst twijfelde je nog.
+6
John89
@newholland- ja klopt ik twijfelde indd nog, maar ik vond het lawaai in de cabine erg storend. Dus vandaar toch mijn besluit om de cabine eraf te halen. Nu hoor je het perkins geluidje ook beter😁
+2
hooidonk
@John89
Nee, die naaf van de vooras lijkt me geen makkelijke maat om een velg bij te vinden. Welke bandenmaat wil je voorop doen?

16.9-34 gaat 'm wel mooi staan achterop. Wil je dan losse wielgewichten of dikke gietijzeren velgen (PAVT velgen)?
+2
John89
@hooidonknee indd ik denk dat ik velgen op maat laat maken. Ik zit te denken aan 13-6-24, dat schijnt ook de goede verhouding te zijn met de 34 inch die er achter in komen. Ja pavt velgen zelfde als onder die mooie 155 van jou👌
+2
hooidonk
@John89
Okee, ik ben best benieuwd of dat erg duur is. Wij hebben toen zelf nieuwe middenstukken in de hartplaten gelast, maar een velg precies op maat, is veel mooier natuurlijk.

Heb je die velgen al gevonden? Of ben je nog op zoek? Als het lukt, probeer ze dan inclusief de speciale moeren te vinden, want die dingen zijn schaars en duur.

Ik gebruik trouwens een tabel van BKT voor het omrekenen van de bandenmaten. Mocht je die willen hebben, laat maar weten. Dan gooi ik hem wel even op de app of de mail of ik ga op zoek naar de link. Hij staat ook wel ergens op internet.
+5
a3vandiejen
Prachtige trekker.
+5
Massey 2705
Deze foto,s vervelen nooit 😊
Prachtige trekker !
+6
hooidonk
Hele mooie en originele, onverprutste trekker!
Echt een machine om trots op te zijn!

Eerlijk gezegd vind ik hem deze kooi beter staan dan de cabine.

Wel bijzondere voorvelgen, dat komt waarschijnlijk omdat hij eigenlijk min of meer op cultuurbanden staat?
+2
John89
@hooidonk dankje! De velgen zijn indd niet orgineel die hebben ze in Frankrijk zo gemaakt. Ik zoek nog steeds naar een setje orginele maar dat valt niet mee.🙈Achter komen er 16-9-34 onder met wielgewichten' staat net iets dikker.
+4
Hannesman
Prachtige trekker 👍
+4
warmerbros
Mooi ding!
+3
Boeder foto
Super mooi 💪🏻
+5
mf 35x
Als je zo’n trekker had vroeger in de Alblasserwaard verklaarde je ze voor gek met zo’n grote trekker. Prachtig ding!!!! Nu is het een kleine trekker 😊
+3
a3vandiejen
@mf 35x Klopt..😅
+4
a3vandiejen
@mf 35x Mijn vader overwoog in de jaren 70 een Landini 9500 te kopen..95 pk.
Toen zeiden verschillende boeren, dan hoef je hier niet meer te komen met zo'n zware trekker.😆🙈 is toen ook niet doorgegaan.
+3
John89
@mf 35x jaha zo is het wel, mijn opa kocht een 4,5 kuubs tank samen met een mf 165 destijds werd hij ook voor gek verklaard😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 168 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!