Foto van een Beco Super 2800. Denk xpert 2800, type staat er niet tussen. Buijs Emmercompascuum.. Foto is geplaatst door Lucas Ensing op 04-08-2021 om 22:40:53, met 13 reacties.

Beco Super 2800

Lucas Ensing
Foto van een Beco Super 2800. Denk xpert 2800, type staat er niet tussen. Buijs Emmercompascuum.

Reacties

+1
Staat die scheef de bak?
+1
bartjuh
@johndeere6910forever die grote kiepers kan je scheef zetten zodat de valhoogte beperkt wordt. Of dat de vulpijp van combine er beter boven kan
+1
JD3010
@bartjuh Als ze zulke wagens rijden, zal de maaidorser ook geen kleintje zijn.
Lucas Ensing
@JD3010 Komt nog
@bartjuh zon idee had ik al ja😉
+1
arnold-arentze
@johndeere6910forever Hydraulisch Beco Tridem onderstel, deze kun je in rijhoogte aanpassen en vlakstellen. Zo te zien is hij op de foto’s aan het “demonstreren” op de ene hangt hij links en de andere foto naar rechts. Je kan op deze foto heel goed de bovenkant van de cilinders zien zitten op het chassis.
+2
hobbyboer
@arnold-arentze kunnen ze dat ook koppelen aan de besturing?
Zodat je sneller en zonder lading te verliezen door de bocht kan.
+1
trean
@hobbyboer zo snel gaat dat vlakstellen niet, zou bij bochten nog wel gaan, maar bij rotondes zou die blijven bijstellen omdat je eerst naar rechts gaat, dan naar links en bij het verlaten van de rotonde weer rechts.
+2
stannetje96
@trean door de vertraging ga je dan waarschijnlijk 2x zo hard op zijn kant
arnold-arentze
@hobbyboer Nee dat denk ik niet. Deze combinatie’s zijn ook stabiel genoeg op de weg. Om in het ruwere terrein te kiepen kan het wel handig zijn om vlak te zetten😇
Valtra man
@hobbyboer je bedoeld of de bak stabiel blijft in de bocht? Actief in de bocht gaan hangen doet hij uiteraard niet, dat zou snelheidsafhankelijk moeten gebeuren namelijk. Wel blijft hydraulische vering vlakker dan bladvering.
+1
Lucas Ensing
@arnold-arentze Demonstreren klopt, ging ook met een lege bak kiepen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Beco Super 2800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!