Foto van een Massey Ferguson 135Foto is van midden jaren 70 denk ik.De 135 is bekant nog nieuw . En in de school vakantie de oude hooi wagens op nieuw in de verf gezet.   De hooi hekken lagen er plat

Massey Ferguson 135

Massey 2705
Foto van een Massey Ferguson 135

Foto is van midden jaren 70 denk ik.
De 135 is bekant nog nieuw . En in de school vakantie de oude hooi wagens op nieuw in de verf gezet. De hooi hekken lagen er plat in met scharnieren. Als we gingen laden , zette je ze over eind , en op allebij de wagen ongeveer 90 pakken , is wat ik me herinner. De 6 roei hooiberg had ongeveer 180 pakken per laag.

Reacties

+5
wilbertkw
Mooie foto en ook mooi beschreven 👍
+4
ArieV
Prachtig zulke foto's! Als je aan vroeger terug denkt ( mn opa had ook zo'n trekker) , wat een rammelkasten waren die cabines! En weinig zicht naast je. Zeker met kantjes uithalen met de acrobaat, dan ging het wel eens mis😬
+1
Massey 2705
@ArieV ja die cabines maakten dat je droog zat . Maar maakten 2x zoveel lawaai. En die deuren haalden we er in de zomer uit. Maar lieverlee de hele cabine is er af nu.
+3
newholland-
Prachtig met alle jaren 70 details jullie hadden toen al mooi materiaal en een goed fototoestel ☝️😉
+3
Massey 2705
@newholland- de meeste dank aan me moeder , en later mijn vrouw daar voor ! Tegen woodig ,, klik,, foto ! Toen moest je er moeite voor doen 😉
+2
Mdbm
Mooie foto. In die tijd moest de hond ook altijd mee op de foto staan.
+2
bob de bouwer
Dit zijn gewoon de mooiste foto's en uitleg bij de foto
+1
John89
Heel mooi!
+1
Albert Peters
Echt mooi
+3
a3vandiejen
Schitterend, die voorste bandenwagen heeft zo te zien nog een plank om op te zitten boven de triangel. Misschien ooit nog een paard voor gestaan.
+1
Massey 2705
@a3vandiejen ja allebei de wagens hadden zo,n bank , om op te zitten en de paarden te mennen . En een grote hendel om op de rem te zetten. Maar dat is voor mijn tijd geweest ! 😊
+1
a3vandiejen
@Massey 2705 😃Prachtig , wij hadden vroeger nagenoeg dezelfde...maar ook ik heb er geen paard voor gezien.
+2
Hannesman
Machtig mooie combi!
+3
kramer
Jij heb tenminste nog foto`s van toen en ook nog in kleur.
+5
Massey 2705
@kramer ja , ik ben der nu ook blij mee ! Moeders altijd met dat foto toestel ! Dacht ik vroeger altijd !
+2
John k
Das al een mooi tijdje terug. Toen was ik er nog nieteens 😃

Mooie foto !!
+1
warmerbros
Prachtig mooi met die flexcab
+2
JarnoDrenthe
Dat soort wagens had opa ook met van die scharnierende zijkanten voor het hooien , nog omgebouwd van peerdewagen naar trekker door de smit.
+2
Massey 2705
@JarnoDrenthe ja , die achterste wagen was van voor de oorlog is me verteld. De voorste van kort daarna. Als je het triangel er af zou halen kon inderdaad zo het paard er weer voor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!