Hallo Beste Tractorfan'sMijn Facebookpagina waar Claas Holland 9 jaar geleden mee begon is Gekaapt/ overgenomen door iemand uit Vietnam. ERG Jammer en ERG triest natuurlijk.Ik heb van alles geprobeerd

Claas onbekend/overig

427 foto's van @Claas Holland

Claas Holland
Hallo Beste Tractorfan's
Mijn Facebookpagina waar Claas Holland 9 jaar geleden mee begon is Gekaapt/ overgenomen door iemand uit Vietnam. ERG Jammer en ERG triest natuurlijk.
Ik heb van alles geprobeerd met hulp de pagina terug te krijgen maar jammer genoeg tot heden niet gelukt. Dus ik ben Alles Kwijt wat ik in 9 jaar opgebouwd heb, dat betekent ruim 7000 mensen die de pagina leuk vonden en ruim 7000 mensen die de pagina volgde samen zo'n 14 duizend. Van de pagina is niks meer over, (zie de printscreens) Het zat dan niks anders op om een Nieuwe Claasholland.nl facebookpagina op te richten. weer vooraf aan te beginnen. Facebook is de grootste net werk voor me site.
dus Ik hoop dat jullie mij weer blijer kunnen maken om allemaal op de duim te klikken zodat ik weer een groot net werk op kan bouwen als Claasholland zijnde.
De link naar de NIEUWEpagina facebook.com/claasholland

ik wil iedereen al vast bedanken voor het like en het volgen van de pagina. van een Claas onbekend/overig

Reacties

+1
MaxxuM4ever
Dat is mooi klote voor je, jammer dat Facebook je dan blijkbaar ook niet kan helpen. Hopelijk wel al je informatie gebackuped zodat je de nieuwe site weer kunt vullen. Succes.
Claas Holland
@MaxxuM4ever jammer genoeg niet, de laaste jaren werd van wordpress waar de site naar door gestuurd naar fb en daar deelde ik het rond ect

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!