Hallo Beste Tractorfan'sMijn Facebookpagina waar Claas Holland 9 jaar geleden mee begon is Gekaapt/ overgenomen door iemand uit Vietnam. ERG Jammer en ERG triest natuurlijk.Ik heb van alles geprobeerd

Claas onbekend/overig

Claas Holland
Hallo Beste Tractorfan's
Mijn Facebookpagina waar Claas Holland 9 jaar geleden mee begon is Gekaapt/ overgenomen door iemand uit Vietnam. ERG Jammer en ERG triest natuurlijk.
Ik heb van alles geprobeerd met hulp de pagina terug te krijgen maar jammer genoeg tot heden niet gelukt. Dus ik ben Alles Kwijt wat ik in 9 jaar opgebouwd heb, dat betekent ruim 7000 mensen die de pagina leuk vonden en ruim 7000 mensen die de pagina volgde samen zo'n 14 duizend. Van de pagina is niks meer over, (zie de printscreens) Het zat dan niks anders op om een Nieuwe Claasholland.nl facebookpagina op te richten. weer vooraf aan te beginnen. Facebook is de grootste net werk voor me site.
dus Ik hoop dat jullie mij weer blijer kunnen maken om allemaal op de duim te klikken zodat ik weer een groot net werk op kan bouwen als Claasholland zijnde.
De link naar de NIEUWEpagina facebook.com/claasholland

ik wil iedereen al vast bedanken voor het like en het volgen van de pagina. van een Claas onbekend/overig

Reacties

+2
mklok
Daarom ben ik met Facebook gestopt. Staan mooie foto's op maar overal is gevaar van hackers e.d. Ben blij dat ik er vanaf bent geeft een hoop rust.
Claas Holland
@mklok hackers zijn overal, facebook gaf de meeste views naar de site
Fendt926Driver
@Claas Holland weet je hoe je de pagina kwijt geraakt bent??
Kun je anderen tips geven om het tevoorkomen?
Zoon heeft een instagram pagina.
Die is gehacked geweest.
Maar met behulp van instagram heeft hij hem 2 dagen later terug gekregen.

Hij had een foto van een ander geplaatst en in de link die de ander stuurde zat een overname programmaatje
+1
Claas Holland
@Fendt926Driver ik kreeg een mail van fb dat er iemand had in gelogd, toen heb ik het wachtwoord veranderd, maar omdat tegen de nacht aanzat en verder niet aan gedacht heb om bij mijn pagina beheer te kijken, heeft hij de kans gehad om mij als beheerder van pagina te verwijderen en zich zelf beheerder te maken, via hulp kreeg ik een link om de pagina terug te krijgen daar stond mijn 2 andere pagina's wel bij veel minder likes, maar Claas Holland niet meer.
ik heb nu een tweetraps verikatie aan staan. maar ja wel te laad
mklok
@Claas Holland dat klopt , maar hanteerbaar. Facebook is dat niet.
Valtra man
Weet je ook de beweegreden van de hackers? Kan me niet inbeelden dat iemand gewoon voor de lol dit zit te doen. Wel erg jammer voor je.. 😕
Claas Holland
@Valtra man waarschijnlijk voor de likes en volgers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!