Net twee politie auto s op de dam ( het is twee uur snachts hier....) of dit mijn combine soms is ?? Staat tussen onze plek en de buren op de weg zonder iemand erin en onverlicht en der is er net eent

John Deere Combine

John k
Net twee politie auto s op de dam ( het is twee uur snachts hier....) of dit mijn combine soms is ?? Staat tussen onze plek en de buren op de weg zonder iemand erin en onverlicht en der is er net eentje tegen aan gereden ( alleen blikschade)
Heb er nog een paar uit de buurt proberen te bellen maar niemand neemt op......nu laten ze hem wegslepen 😄

Ik ga er niet op wachten. Kan nog net anderhalf uur slapen voordat er weer gemolken moet worden ( ben net door de slaap hun nu )

Reacties

+3
John k
Hij wordt al afgevoerd, een bergingstruck geeft hem op een truck met dieplader gesleept........gaat die boer een mooi centje kosten ( ik hoop voor hem dat het joyriding is van jeugd)

(klik om te vergroten)

+1
Baltus_steyr
Blikschade en een lekke achterband? Zo maak je nog is wat mee haha!
+1
John k
@Baltus_steyr auto total loss. Bleek iemand te zijn die hier voor iemand in de buurt de avond melking doet.

Tja, dan verwacht je dit niet in het donker op de weg
+2
Massey 2705
Hoor je wel meer van ,,joy riding,, in de buurt door de jeugd ?
John k
@Massey 2705 enkele keer maar dan belanden ze vaak in een veld , niet zoals nu op de weg.
De cops hadden het eerst over een tractor maar toen ik ging kijken bleek het dus een combine te zijn 😄
+1
Massey 2705
@John k bij ons veel over last van christal meth heads die alles stelen wat los en vast zit voor hun verslaving. Ze komen met een paar van hun mede verslaafden vriendjes . Doen een invasion stijl inbraak . En weg zijn ze weer ! Wij wonen 25 km van dorp. En de RCMP kan er weinig aan doen.
Ze stelen geen combine , maar niemand hier durft iets in the field te laten staan , want ze strippen het kaal.
Fendt926Driver
@Massey 2705 is het bij jullie niet zo dat je schieten mag als er iets of iemand op je perceel loopt?
930triplemaaier
@Fendt926Driver alberta is nog geen texas dus dat zal wel niet
Massey 2705
@Fendt926Driver nee , dat mag niet ! Alleen in je eigen huis als je , je bedreigd voelt is me verteld.
+2
EA_MF
@Massey 2705 gun laws zijn vorig jaar ook aardig aangescherpt door Justin en zn vriendjes toch?

Drugsgebruik is een steeds groter probleem aan het worden. als je wilt kun je het in NL op iedere hoek van de straat krijgen in de uitgaans steden, politie kan het niet bijbenen en daardoor begint de politiek doodleuk voor te stellen om het maar te legaliseren.
+2
Massey 2705
@EA_MF ja de liberalen politiek probeert elke keer weer wat wet geving te maken. En het valt ook niet mee een midde weg te vinden. Een idiot die een school klas over hoop schiet , of iemand die zijn eigendom beschermt zijn heel verschillende dingen.
Ik heb me er eerlijk gezegd nooit in verdiept. En het is makelijk oordelen met wat vrienden rond een kamp vuurtje met een biertje. Maar als je er voor staat je eigen dom te verdedigen is het echt wat anders ! En die meth heads komen ook niet met lege handen !
cyrus-van-gelder
@EA_MF in de politiek zijn ze ook gestoord wat Dat aangaat. Je zou bijna denken dat ze zelf verslaafd zijn. Anders heb je zulke achterlijke ideeën niet. Met hun legaliseren, kom op zeg!!!!!!
  • 👎👎👎👎👎👎👎
stannetje96
@EA_MF dat legaliseren ging toch vooral over de xtc productie? Dat is wel totaal wat anders dan drugs als crystal meth
+1
EA_MF
@stannetje96 klopt, dat spul is ook aardig minder heftig. Neemt niet weg dat het lijkt dat politie/justitie de ‘war on drugs’ niet kunnen winnen zonder legalisatie.
cyrus-van-gelder
@stannetje96 ja het is misschien wat minder heftig, maar zorgt toch voor genoeg problemen..alleen al het feit dat alle afval door de criminelen gewoon in het bos wordt gedumpt.
+1
stannetje96
@cyrus-van-gelder maar dat word dus zeer waarschijnlijk opgelost bij legalisering van productie
cyrus-van-gelder
@stannetje96 jaja. Ik geloof daar dus niks van..zolang er ergens geld aan te verdienen valt.............
+1
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 Die kunnen heel gevaarlijk zijn die christal meth verslaafden!!!!! In ww2 tijdens de Duitse blitzkrieg kregen jonge SS ers een middel toegediend dat pervetin heet. De Britse ,en Franse soldaten schrokken zich rot hoe agressief en roekeloos de SSers waren. En weet je hoe pervetin tegenwoordig bekend staat? Juist ja: Christal meth.
  • 👎👎👎👎👎👎👎👎👎
+1
Massey 2705
@cyrus-van-gelder aha , weer wat geleerd ! Ik heb daar over gelezen van duitse soldaten, maar wist niet dat , dat het zelfde als meth is !
Wat je hier wel verteld word is geen confrontatie aan te gaan met die verslaafden, want ze zijn helemaal waus !!
+1
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 Ja die pervetin is het zelfde als meth. Groot gelijk dat ze waarschuwen geen confrontatie aan te gaan!!! Ik ben zo bang dat al dat zogenoemde zinloos geweld hier in Nederland ook vaak met drugsgebruik te maken heeft.. ze zijn compleet onberekenbaar.
+1
cyrus-van-gelder
@John k Bij ons in het dorp was jaren geleden wel eens een trekker met giertank gejat. Die giertank hebben ze even geleegt in het buurtdorp. Vooral het gemeentehuis was aan de beurt.
  • 🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨
    • 😈😈😈😈

+1
Massey 2705

(klik om te vergroten)

Aan een goede waakhond heb je nog het beste resultaat !.
We hebben driveway alarm laten aanleggen , en veel yardlights helpt ook op het erf.
Maar de hond schrikt het meeste af.
+1
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 je hebt gelijk met een waakhond heb je nog kans ze af te schrikken. Ik hoop alleen niet dat de hond voedselvergiftiging krijgt als ie zo,n meth head bijt.
  • 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Combine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!