Foto van een International 744Druk bezig met hakselen. Rechtse achterwiel heeft plaats gemaakt voor het thuiskomertje. Band was namelijk lek tijdens de 2de vracht. Altijd handig zo'n reserve wiel.

International 744

Corne S
Foto van een International 744

Druk bezig met hakselen. Rechtse achterwiel heeft plaats gemaakt voor het thuiskomertje. Band was namelijk lek tijdens de 2de vracht. Altijd handig zo'n reserve wiel.

Reacties

+1
Fendt926Driver
Mooie actie foto zo.
Kon je alle karren laten rijden?
Corne S
@Fendt926Driver

Met 3 karren gereden. De genieters-combi is in de schuur blijven staan.
Omdat er relatief weinig gras op stond (veel "verhuizen naar ander perceel) en het op de kuil vlot ging (vooruit erop). Konden we de hakselaar goed bij houden en had ik nog tijd om tijd om een foto te maken.

Op lekker band na verliep alles voorspoedig.

Eigenlijk hadden we de rest ook wel kunnen maaien, maar daar stond nog minder op. Binnenkort de kuil weer open 😏.
+1
Valtrapowerr
@Corne S Balen maken dan kun je de kuil dicht laten zitten 🤣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 en hebben de trefwoorden hakselen en gras inkuilen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!