Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw Scania. Speciaal voor mijn volgens had ik beloofd deze hier te plaatsen, waar ik vorig jaar zomer zo druk mee was.  Eigenlijk hoort het niet op deze site

Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw Scania. Speciaal voor mijn volgens had ik beloofd deze hier te plaatsen, waar ik vorig jaar zomer zo druk mee was. Eigenlijk hoort het niet op deze site, maar ik doe het toch. De cabine was van een scania trekker 1:32, rest is zelfbouw. Totaal met metingen en tekenen koste me dit 120 uur.

Reacties

+2
a3vandiejen
Van mij mag het een keer😃👌geweldig mooi gedaan..knap
+3
Massey 2705
Jij heb wel engelen geduld ! Ik vind het knap hoe je het doet ! 👍
+2
T.Tanis
Waar heb je die losse trekker gekocht?
+1
chris33
@T.Tanis Die was toen bij farmmodels.nl verkrijgbaar. Weet niet of ze inmiddels uitverkocht zijn, tis al weer 1,5 jaar geleden.
+1
T.Tanis
@chris33 oke bedankt
+4
Lucas Ensing
Prachtig gemaakt 👌🏻👌🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Zelfbouw ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!