Foto van een Case International Maxxum 5140 met wagen stro.. Foto is geplaatst door Valtra-fan Teun op 15-08-2021 om 17:16:32, met 12 reacties.

Case International Maxxum 5140

Valtra-fan Teun
Foto van een Case International Maxxum 5140 met wagen stro.

Reacties

David Bakker
Welk merk pers heeft deze pakken geperst ? Lekker groot , of lijkt dat maar zo ?
Valtra-fan Teun
@David Bakker New Holland BB9080, zijn 90 cm hoge pakken.
Fendt926Driver
Poe gevaarlijk gestapeld.
En enorm lastig te lossen.
huub
@Fendt926Driver net zo lastig als het laden, ze zullen er wel iets voor hebben. Die spanband doet op deze manier niet zo veel.
+3
Valtra-fan Teun
@huub

Vroeger deden we alleen kleine pakjes laden met een stro klem voor kleine pakjes. Toen we overgestapt zijn naar grote pakken konden we daar deze klem ook voor gebruiken. Voor maximale capaciteit kun je ze beter anders laden maar zoveel pakken doen we nu ook weer niet. Op deze manier liggen ze wel erg vast op de wagen.
hobbyboer
@Valtra-fan Teun Kan mooi zo met die klem!
Weet niet of je ook over de openbare weg moet, dan zou een stevig kopschot of hek of 2 palen wel fijn zijn als je een keer hard moet remmen.
+1
@Valtra-fan Teun dat gaat mooi! Blijft de klem beetje recht? Aangezien je van 8x20 kg naar 2x500kg gaat😅
J asper
Quote Reactie van @ronald-deutz-fahr:
2x500kg

Nat stro
@J asper 400 dan, alsnog flink meer
+1
Valtra-fan Teun
@ronald-deutz-fahr we hebben de klem wel iets verstevigd, tot op heden gaat het goed. Deze pakken wegen 400 kg per stuk.
+1
T60401
@Valtra-fan Teun ik zou voorop de wagen toch wat anders laden. Nu heb je bij een noodstop een pak achter in de cabine liggen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!