Foto van een Veenhuis hydeltrac, bezig om weer mooi te worden,hier gedeeltelijk in de grondverf. Foto is geplaatst door valtradriver op 09-07-2008 om 22:44:12, met 10 reacties.

Veenhuis hydeltrac

237 foto's van @valtradriver

valtradriver
Foto van een Veenhuis hydeltrac, bezig om weer mooi te worden,hier gedeeltelijk in de grondverf

Reacties

RIK89
Waar voor diet die rol aan de achterkant????
is dat orgineel dacht het niet of wel??
fendt712
Dat voor als je er 60 ton op trekt dat de achter as het houd dat moet jij toch weten van jansen met die dikke bakken
fendt712
Dat voor als je er 60 ton op trekt dat de achter as het houd dat moet jij toch weten van jansen met die dikke bakken
Mengeledriver
Zohw, da's degelijke ja, zo afstempelen. Die van ons heeft 2 cilinders op de achteras, maar dan krijgt die as het wel zwaar te verduren als je een volle container optrekt. Vandaar dat onze as tot 2x toe doormidden ging en er een wiel afknapte. Nu zit er een Faun as onder, bijna massief en zeer degelijk, van een hijskraan geweest.
valtradriver
@Rik,ja dit is orgineel ja,kun je in slappe tijden voetbalvelden rollen,of de hovenier helpen rollen bij nieuwe gazons 😉
Nee kun je hem mee afstempelen idd!
@m.driver heeft tie dat van jullie niet gehad dan?
RIK89
Oke ja ieder zijn manier van afstempelen. kun je ook doen maar bij jansen ff de topdruk cilinder ff op druk en dan soms nog de trekker de lucht in gaat mooi en fendt712 nog naar de zwarte cross???
Favorit614
Met andere woorden , de container is veel te zwaar.
fendt712
Ja veel veel veel te zwaar haha die van rene die hebben ze net even aan elkaar gelast haha die had wat zwakke plekken haha en rik nee ik ga nie naar zwarte cross ten eerste mag nie een over 4 dagen ga ik naar canada dus dan lukt het ook nie he
Mengeledriver
René ropt ook veel te hard met dat ding he. Dikke 818 ervoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veenhuis hydeltrac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!