Foto van een Deutz-Fahr Meerdere afgelopen zaterdag en zondag mooie ritjes gehad in het stro, het stro lag op een kleine 1.5 uur rijden enkele reis van de boerderij.

Deutz-Fahr Meerdere

Foto van een Deutz-Fahr Meerdere afgelopen zaterdag en zondag mooie ritjes gehad in het stro, het stro lag op een kleine 1.5 uur rijden enkele reis van de boerderij.

Reacties

+5
new holland koen
Mooi kunnen toeren met de 6.30 en ook nog nuttig bezig😉💪🏻
+4
a3vandiejen
Net een mooi stukje, prachtig.
+3
schluterman
Mooie deutz
+3
Mooie spullen en mooi toertje! Ook 2 wagens achter de ttv?
+3
@ronald-deutz-fahr nee alleen achter de 6.30 2 wagens want dat zijn korte wagens en een korte trekker. Ze controleren hier in de buurt strenger op lengte dus achter de ttv hebben we maar 1 grote wagen gehangen.
@Deutz-Fahr-Rijder aha, slim bekeken. Vind het nog hele wagens zo. In 1x rijden stro genoeg voor het jaar?
+2
@ronald-deutz-fahr ja we zijn zo ook nog wel wat te lang, maar dat valt wel mee. We hebben in totaal 236 balen naar huis gereden en 3 wagens daarvan zijn bij de akkerbouwer in de schuur gegaan omdat we niet alles zelf nodig hebben. We hebben er voor ons zelf een 100 per jaar nodig en voor de buurman (paardenboer) ook nog een 40.
Willem1973
@Deutz-Fahr-Rijder Heb vaak gehoord dat deze trekker aanvoelt alsof er veel meer pk ' s zijn dan aangegeven zo sterk trekt hij !
+11
deutz dx 470
Hier ook paar ritjes gedaan, maar dan een paar jaar nieuwer, was ook 1h45 rijden enkel 🥳

(klik om te vergroten)

+3
schluterman
@deutz dx 470 prachtig span
+1
@deutz dx 470 ja ongeveer hetzelfde paard ervoor😎
+1
Pieter Buren
Dan ben ik blij dat ons stro 1.5km verderop ligt i.p.v. 1.5 uur.
@Pieter Buren dit is ook het verste dat we het gaan halen, de akkerbouwer waar we het altijd van hebben heeft daar een aantal hectares land in de polder liggen, normaal is het altijd rond de kerktoren zeg maar.
+1
Boeder foto
Leuke ritjes

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!