Foto van een Mullos Hooiblazer van Herman van Hoorne.Een modern systeem om los hooi in de hooiberg te krijgen in het begin van de jaren 70.wij deden het met de hooivork voor de blazer.Zo te zien op ee

Mullos Hooiblazer

+1
newholland-
Foto van een Mullos Hooiblazer van Herman van Hoorne.Een modern systeem om los hooi in de hooiberg te krijgen in het begin van de jaren 70.wij deden het met de hooivork voor de blazer.Zo te zien op een proefbedrijf.
+1
ronald73
Quote Reactie van @newholland-:
Zo te zien op een proefbedrijf.

Volgens mij stond in het boekje waar deze foto uit komt dat het op een proefbedrijf in Lelystad was. Ik weet niet meer zeker of de naam van het proefbedrijf erbij stond.
+2
newholland-
@ronald73 wij zijn in de jaren 70 ooit is in pretpark Flevohof geweest,daar was ook een proef boerderij bij☝️Volgens mij is dat nu Walibi Flevo.
+2
SJB533
@newholland-
Flevohof is idd Walibi Flevo geworden, daarna Six Flags Holland, wat weer Walibi World geworden is, voordat het de huidige naam Walibi Holland kreeg...
+2
SJB533
@ronald73
Zal de Waiboerhoeve zijn, wat jij bedoelt? 🤔
+2
ronald73
@SJB533 Ik zal het nog wel eens nazoeken.
+2
1046
@SJB533 waiboerhoeve zit daar in die hoek ja
+1
SJB533
@1046
Zat, bestaat niet meer als zodanig.
+1
1046
@SJB533 toen ik er was , was 28 jaar gelee🤣🤣🤣

Reacties

+4
Lena9
Prachtige foto. Mooi om nog weer te zien hoe de mechanisatie zich ontwikkelde.
+3
Albert Peters
Wat een instalatie maar mooi om te zien
+2
hoest
Grappig hier hebben jarenlang de buizen van de blazer nog in de schuur gehangen maar ik had de blazer zelf nog nooit gezien.
+1
a3vandiejen
Schitterend, al een soort lopende band naar de hooiblaser toe...als je dit als boer zelf had was je wel veel ruimte kwijt in de opslag.
+1
draaipiet
Prachtig, ik heb dit in het verleden ook wel eens gezien. In de winter stond je schuur er mee vol
+1
z6911
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mullos Hooiblazer ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!