Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 620 Special met reco in juli. Even de benen strekken om de pot goud te vinden

Deutz-Fahr Agrotron TTV 620 Special

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 620 Special met reco in juli. Even de benen strekken om de pot goud te vinden

Reacties

+1
Massey 2705
Haha , mooie foto hoor ! En stond die pot goud er nog ? 😊
+2
@Massey 2705 nee deze foto is vanuit het westen richting het oosten genomen. Denk dat die rijke groninger @dx11 deze pot al gepakt heeft
+8
dx11
Zo te zien al gevonden als je zo'n trekker kunt betalen
+5
casejxu
@dx11 valt sowieso wel op dat de rijkere boeren n ttv kunnen betalen!🤣
+3
Fendt926Driver
Quote Reactie van @casejxu:
de rijkere boeren n ttv kunnen betalen!

En daarna bij de arme sloebers gaan behoren.
@Fendt926Driver geen geld wel spullen, wat zen waarde houd zien we op lange termijn wel 😜
+1
Fendt926Driver
@Deutz 8006spezial rij hier al 11 jaar vario en ik kan bijna 20% meer beuren nu bij verkoop dan dat ze mij gekost hebben.
Dus doe mij maar vario
@Fendt926Driver hij heeft zich hier dit jaar alweer knap terug verdient. Met eerste snee zon machtige puist gras dat de extra pks voor de pers in combinatie met natte ondergrond niet verkeerd was.

En op dit moment ook weer omdat de 6.31 een nieuwe koppeling heeft gekregen. Lag aardig minder druk op, en hadden het zelf alweer druk zat bij anderen.

En met voorladeren nooit weer anders. Wat een genot. Pwshift zal vast iets sneller gaan maar dat weegt niet op tegen de rust tijdens het balen laden
+2
PieterA
@Fendt926Driver Ruil je 926 maar eens in voor een knappe trekker met dezelfde opties en hetzelfde logo op de neus, maar dan 11 jaar nieuwer. Ik ben benieuwd hoeveel je van de verkoper bijbetaald krijgt.
Fendt926Driver
@PieterA dat is ook het nadeel mijn trekker is meer waard geworden. Maar die ik weer zou willen kopen kost ook zoveel meer.
Schiet er dus weinig mee op
+1
PieterA
@Fendt926Driver En als je vergelijkt met wat je 11 jaar geleden anders had gekocht (b.v. een jong gebruikte 412 ipv 916 & 926). Wat kon je toen kopen en wat was die nog waard geweest nu? (Ik denk dat je nu lekker met 2 trekkers gereden hebt en nu meer restwaarde hebt.)
+1
@dx11 zo zo zo, wat een afgunst op de vrijdag zeg.😜 jij rijd met een trekker met de helft van deze uren dus wie is er nou rijk😜
dx11
@Deutz 8006spezial 2x zo oud dat ding van ons 😆
@dx11 ouderdom is wijsheid hoor ik altijd tijdens de generatie kloof discussies 😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 620 Special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!