Foto van een Onbekend Humor. Foto is geplaatst door mf 35x op 21-08-2021 om 08:38:17, met 18 reacties.

Onbekend Humor

mf 35x
Foto van een Onbekend Humor

Reacties

+2
Fast Eddy
Bier wordt toch van gerst gemaakt?🤨
+1
Albert Peters
@Fast Eddy ja heel wat anders als graan😆😆
+1
Fast Eddy
@Albert Peters

Tarwe staat er.
+3
Husqvarna
@Fast Eddy
Alleen Hertog jan word van maïs gemaakt..
+1
cyrus-van-gelder
@Husqvarna In Hertog Jan zit maïs verwerkt, dat heb je helemaal goed. Staat op die flesjes. Dit is in zoverre humor dat het duidelijk moet zijn dat zonder boeren er heel weinig overblijft. Dan is er geen eten en drinken dus.
  • ☹☹☹☹☹
+2
Fast Eddy
@Husqvarna

Daarom valt dat bier mij altijd zo zwaar. Geef mij maar De Klok.
+1
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy Dat is ook best goed bier. Word bij Grolsch gebrouwen dacht ik. Lust ik ook wel hoor, vind vooral die beugel fles van Grolsch wel geschikt. In Australië noemden we dat een lightning stopper. Was niet van Grolsch, maar wel zo,n beugel fles. Doe mij dus maar bier en whisky.vind al die zoete mixjes dus helemaal niks.
+1
Fast Eddy
@cyrus-van-gelder

Klopt De Klok is de oude naam van Grolsch. Het meeste bier smaakt mij wel. Maar er zijn een paar merken die ik graag drink.
+1
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy mee eens. Ik vind zelf Australisch bier ook wel lekker. Merken als Foster, castlemain en Swan klinken mij weer als muziek in de oren he.
  • 😉😉😉😉😉😉
+1
Husqvarna
@Fast Eddy
Als we eerder op kroegentocht gingen sloeg ik de Hertog-Jan ook altijd over, Heineken Amstel Grolsch door mekaar ging allemaal prima, maar 1 Hertog Jannetje en ik was van de kaart en ziek haha
Fast Eddy
@Husqvarna

De jeugdsoos bij ons in het dorp had Dommelsch, dat was ook niks. De kroeg heeft Gulpener dat is ook niet alles. De discotheek had altijd heel koude Grolsch van de tap. Als dat verkeerd viel ging ik over sinas beerenburg.
steyrlanzboy
Ik weet wel dat Jenever van graan woord gemaakt maar whisky
Fast Eddy
@steyrlanzboy

Whiskey wordt meestal van gerst gemaakt. Maar soms ook van tarwe, rogge of maïs.
+1
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy Dat heb je heel goed!!! En dan heb je ook nog verschil tussen Single malt en blended. Bij blended word gemengd met graan. Zelf vind ik dus single malt Islay(je zegt aila) erg lekker.lekker peaty ( turf rook smaak) . Ben dus een grote fan van Schotse whisky. Maar ook van Ierse whiskey (let op de spelling) .Bretonse whisky is ook goed. Amerikaanse bourbon hoef ik niet, Australische whisky ook niet. Vind ik naar schoenzolen smaken.
  • 🤑🤑🤑🤑🤑
Fast Eddy
@cyrus-van-gelder

Blended is whiskey uit meerder vaten en is meestal het goedkopere merk. Wat je heel best kan mixen of ijs in kan gooien. De duurdere whiskey drink je zonder ijs of cola.
+1
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy Juist! Blended is goedkoper. En gemengd met andere soorten idd.ik zei het wat verkeerd denk ik. De goedkopere versie kun je idd mengen met cola enz. Goedkopre Ierse wiskey word ook wel voor Irish Coffee gebruikt.
+2
SJB533
Quote Reactie van @Fast Eddy:
Blended is whiskey uit meerder vaten en is meestal het goedkopere merk.

Toch is een blend niet minder, dan een single malt whisk(e)y. M'n glaasje Scotch 🥃 op leeftijd zegt me meer. M'n portemonnee ook trouwens 🤐

Aja, maïs stoppen ze maar in de Bourbon, whisky maak je van tarwe, gerst of rogge.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Humor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!