Zo kom je onderweg nog wel eens wat tegen.... ging steeds verder. Met een paar keer toeteren had de chauffeur het door

Geen

zettelmeyer
Zo kom je onderweg nog wel eens wat tegen.... ging steeds verder. Met een paar keer toeteren had de chauffeur het door

Reacties

Fendt926Driver
Is dit zon kisten uitrij wagen?
+1
casejxu
@Fendt926Driver ja hier kunnen 5 of 6 kisten achter elkaar op. Om dan knap te draaien op t koppeind kan de as vaak sturen.
+1
huub
Die spoort niet helemaal.
J asper
Die heeft ook geluk, 9 van de 10 had tegenwoordig alleen maar lopen filmen tot het mis ging ipv toeteren🙈🤦🏿‍♂️
+1
Fendt612e
@J asper zitten niet voor niks spiegels op dat ding.
+3
J asper
@Fendt612e Klopt🙈 dan ben je zelf ook niet erg aan het op letten. Maar om er nu achter te blijven tot het mis gaat🙈🙈 Netzoals dat filmpje met die uitgeklapte bemester, ook gewoon dom voor jezelf om daar achter te blijven rijden 🙈🙈
new holland koen
Hij heeft nog geluk gehad dat hij naar rechts is gegaan ipv links de andere rijdbaan op!
J asper
@new holland koen Onze hark loopt standaard iets rechts naast de trekker, weet niet als het zo hoort maar bevalt me wel laat het mooi zo staan.
new holland koen
@J asper Wel iets om rekening mee te houden bij smalle sluisjes dan. Als je er precies midden doorheen rijdt kan dat alsnog fout gaan.
J asper
@new holland koen Rij er altijd zelf mee en heb spiegels op trekker. Linker kant is gewoon gelijk met trekker en rechts halve meter er buiten.
TeunFendt
@J asper Hebben wij ook met onze hark. Zal wel weer n krone probleempje zijn. Vind het zelf alleen wel storend omdat je hem zo in een bocht naar links m zo de sloot in draait als je niet oplet en hij rechts niet scherp genoeg stuurt. Maar met een middenafleg heb je er denk ik ook minder last van dan een lange, smalle zijafleg.
J asper
@TeunFendt Kun je gewoon verstellen dus zo probleem is het ook niet
caseboy
@TeunFendt zoals @J asper al zegt is dit allemaal gewoon af te stellen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!