Guldner G30S met Goudland ploeg. Foto is geplaatst door Guldner1959 op 22-08-2021 om 21:52:30, met 8 reacties.

Guldner G30S

Guldner1959
Guldner G30S met Goudland ploeg

Reacties

+1
bob de bouwer
Mooie combinatie
+2
a3vandiejen
Heel mooi.
+2
cyrus-van-gelder
Ook weer mooi toch. En ook deze guldner is gewoon nog inzetbaar. Ik blijf toch vinden dat goed onderhouden van je trekker de sleutel tot lang plezier is. Er is feitelijk niks mis met oudere trekkers. Persoonlijk heb ik ze zelfs liever dan modernere trekkers met al hun electronishe snufjes
  • 😉😉😉😉😉
+2
bob de bouwer
@cyrus-van-gelder Ik heb deze trekker zaterdag gezien bij het ploegen met oldtimers in Vlagtwedde, de trekker loopt mooi en de ploeg maak mooi werk.

Een film is te zien op:
westerwoldeactueel.nl/2021/08/…
+2
cyrus-van-gelder
Kijk eens aan. Dan ben jij live toeschouwer geweest dus. Mooi hè dat oude spul. En zoals je zegt mankeerde er niets aan. Op het flaaielfeest vind ik het ook altijd gaaf hoor als de oude machines ingezet worden
  • 👍👍👍👍👍👍👍
+2
Guldner1959
Ja heren het ging weer mooi zaterdag Guldner ongeveer in 1990 gekocht voor 500 gulden van een Duitse boer die in Drieborg woonde en weer terug ging naar Duitsland.
Hij had 5 jaar stil gestaan in de brandnetels met 4 lege banden een open geklapte accu en veel roest en gaten in de spatborden. Na de banden opgepompt en wat olie bijvullen liep hij na 5 meter slepen zonder te gloeien.
Na wat las en spuit werk is dit het weer geworden.
+1
cyrus-van-gelder
Zo zie je maar weer wat voor kwaliteit dit soort oudere trekkers zijn. Even aantrekken en het loopt weer. Daar word je toch helemaal blij van. Nou het resultaat ziet er weer goed uit. Heb je eer van je werk.
  • 👍👍👍👍👍👍👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner G30S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!