20 augustus  2021 Foto van een John Deere 5415 met Beco 8-tons kipper.De buurman die aan het helpen is bij het uien rijden van de andere buurman. Lekkere allround trekker die overal voor gebruikt word

John Deere 5415

PieterA
20 augustus 2021 Foto van een John Deere 5415 met Beco 8-tons kipper.

De buurman die aan het helpen is bij het uien rijden van de andere buurman. Lekkere allround trekker die overal voor gebruikt wordt. Ik heb geen flauw idee hoe hij rijdt, want de buurman rijdt er eigenlijk altijd zelf mee. Hij heeft deze trekker al een hele poos en het is al die tijd zijn hoofdtrekker.

Reacties

+1
PieterA
Waar komt deze serie eigenlijk vandaan? Wat is de voorloper?
walker1
@PieterA Kan wel eens bij Carraro gebouwd zijn, maar weet ik niet zeker
+3
Hurli356
@PieterA John Deere 5415
In 2003 werd de John Deere 5010 serie die in samenwerking was gefabriceerd met Carraro (Agritalian) vervangen door de JD 5015 modellen. Het uiterlijk leek op de grotere John Deer tractoren. De motoren waren een eigen product van John Deere en de John Deere 5415 gebruikte een 4.5 liter 4 cilinder dieselmotor van 72 pk. De bij Carraro vervaardigde 24 + 24 transmissie was nu volledig gesynchroniseerd. Optioneel was te verkrijgen een hydraulische omkeer en een elektro-hydraulische 2-traps powershift transmissie. De cabine was duidelijk meer geavanceerd dan het vorige 5410 model en het geluidsniveau was gedaalt naar 78 dB. De wielbasis was iets korter en het hefvermogen van 2600 kg was nog vrij bescheiden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5415 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!