Nieuwe embleem zijkanten van multiplex gemaakt. Foto is geplaatst door modelbouwer op 28-08-2021 om 23:02:12, met 6 reacties.

John Deere Lanz 310

modelbouwer
Nieuwe embleem zijkanten van multiplex gemaakt

Reacties

modelbouwer
Hoop dat het zo hoort?
Fritske1978
Ziet er goed uit. Of t zo hoort weet ik niet, maar ziet er wel origineel uit.
Bij mij zaten er nog 2 halve emblemen op toen ik hem kocht, dat is een john deere lanz 310 uit 1967, maar het embleem was zonder de tekst "lanz" . Ik denk dat ze op een gegeven moment de Lanz hebben weggelaten, al voordat het officieel geen John Deere Lanz meer was.
langeslagdiesel
@Fritske1978 liep bij ons in het dorp een 310 john deere. Zonder lanz. En zo was hij geleverd, nieuw. Wel met Schukken balk. Dat dan weer wel.
john deere 7810
Ik denk dat het aan het bouwjaar ligt of het zo hoort ofniet. heb thuis een 510. en die heeft alleen john deere er op staan.. maar ik zie ze beide wel. met en zonder lanz.
modelbouwer
Mooi bedankt,naar verluid is deze van bouwjaar 1965 volgens het rdw .en op het type plaatje staat ook John Deere- Lanz ..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Lanz 310 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!