Foto van een Claas Arion 540 van arjanVW aan het stropersen. Soms moet je even een stukje verder rijden voor de mooie foto's vanmiddag de reis aanvaard. op de heenweg nog maar de vraag of er wel geper

Claas Arion 540

RolandK
Foto van een Claas Arion 540 van arjanVW aan het stropersen. Soms moet je even een stukje verder rijden voor de mooie foto's vanmiddag de reis aanvaard. op de heenweg nog maar de vraag of er wel geperst ging worden maar uiteindelijk toch ! was het weer waard ! nu de rest van de foto's uitzoeken voor de pagina: facebook.com/RHKLandbouwfotografie/

EDIT: zie dat TF de kwaliteit wel ver achteruit gooit, jammer ook het weer heeft niet helemaal mee gewerkt maar goed. Leek een stuk beter op de heen weg dan uiteindelijk op locatie.

Reacties

RolandK
arjanvw
@RolandK prachtige foto!! Maakt me nieuwsgierig naar de rest! Ook leuk om even kennis te maken!
+1
RolandK
@arjanvw De rest zal snel volgen, valt me ondanks het tegenvallende weer niks tegen. dat was zeker even mooi na iedere keer uitstellen toch mooi gelukt ! kom graag nog eens terug.
Mooi spul @arjanvw !
arjanvw
@MaartenMandemaker Dank je! Het weer werkte niet echt mee, hebben perceel niet af kunnen maken vanwege het % vocht.
huub
@arjanvw Voor het combinen en stro persen is het een jaar van niks. Als het al een keer scherp dorgend weer is dan is het maar voor een paar uurtjes.
arjanvw
@huub klopt, niet veel aan. We zijn er al 6 x bij geweest en nog moeten we 5 ha persen.
+1
arjanvw
@huub klopt, niet veel aan. We zijn er al 6 x bij geweest en nog moeten we 5 ha persen. Dagen worden nu ook steeds korter..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 540 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!