Foto van een IHI 45N met een Herder maaikorf die we vandaag opgehaald hebben, Dit jaar eerst maar is gebruiken en daarna de speling eruit halen, nieuwe messen, slangen en natuurlijk een mooi laagje ve

IHI 45N

marcel-pek
Foto van een IHI 45N met een Herder maaikorf die we vandaag opgehaald hebben, Dit jaar eerst maar is gebruiken en daarna de speling eruit halen, nieuwe messen, slangen en natuurlijk een mooi laagje verf er weer op.

Reacties

+1
deufi
Ideaal zo'n maaikorf. Zorg wel dat je de bouten van de messenbalk regelmatig strak aandraait. Als ze los gaan krijg je spelling op de kogel van het "beweeg armpje" en is de kogel snel kapot, waardoor hij snel uit de kom gaat.
Fendt926Driver
Heb je genoeg hydrauliek over om de extra giek en maaikorf te kunnen laten werken?
+1
marcel-pek
@Fendt926Driver nog niet geprobeerd. Moet effe andere snelkoppelingen bestellen en dan verwacht ik dat het goed gaat. Aan de kraan heeft vroeger ook vaak een maaikorf gezeten.
+1
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de IHI 45N ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!