Foto van een IHI 45N met een Herder maaikorf die we vandaag opgehaald hebben, Dit jaar eerst maar is gebruiken en daarna de speling eruit halen, nieuwe messen, slangen en natuurlijk een mooi laagje ve

IHI 45N

marcel-pek
Foto van een IHI 45N met een Herder maaikorf die we vandaag opgehaald hebben, Dit jaar eerst maar is gebruiken en daarna de speling eruit halen, nieuwe messen, slangen en natuurlijk een mooi laagje verf er weer op.

Reacties

+1
deufi
Ideaal zo'n maaikorf. Zorg wel dat je de bouten van de messenbalk regelmatig strak aandraait. Als ze los gaan krijg je spelling op de kogel van het "beweeg armpje" en is de kogel snel kapot, waardoor hij snel uit de kom gaat.
Fendt926Driver
Heb je genoeg hydrauliek over om de extra giek en maaikorf te kunnen laten werken?
+1
marcel-pek
@Fendt926Driver nog niet geprobeerd. Moet effe andere snelkoppelingen bestellen en dan verwacht ik dat het goed gaat. Aan de kraan heeft vroeger ook vaak een maaikorf gezeten.
+1
steyrlanzboy
Mooi
+1
casejxu
Hoe bevalt de IHI eigenlijk? En hoe zit het met eventuele onderdelenvoorziening?
+1
marcel-pek
@casejxu de IHI bevalt goed, we verzetten er best veel werk mee in de boomgaard. Onderdelen zijn gewoon goed te krijgen maar zijn duur net als bij alle andere merken.
+1
casejxu
@marcel-pek okee. Zit laatste tijd weer wat vaker rond te kijken en komen zo af en toe leuke betaalbare voorbij van IHI
+1
deufi
@casejxu hiervoor hebben we ook 2 ihi's gehad. Op zich fijne machines, maar hadden wel de volgende nadelen: Ondanks goed smeren snel veel speling op de pennen. Onderrollers snel kapot. Regelmatig een motor/pomp injector kapot en dan spuit de diesel eruit. Slechte koeling, motor loopt snel warm, en als het buiten warmer is dan 22 graden moest je met de motorkap open draaien ondanks dat de radiator goed schoon was anders liep de motor warm.
+1
casejxu
@deufi de prijsklasse waar wij iets in willen is sowieso wat risicovoller. Maar goed het geeft niet om iets op te moeten knappen. T is altijd hopen dat rijwerk/pompen en motor zich goed gedragen
+1
marcel-pek
@deufi daar hebben wij gelukkig nog geen last van gehad. Ook niet van te warm worden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de IHI 45N ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!