Foto van een Claas Jaguar 960, nieuwe V-max 24 voor de oude 494 960. Dit is de nieuwe stijl kooi vanaf de 497 serie & nieuwer waarbij de meshouders te vervangen zijn zonder de kooi er uit te halen, de

Claas Jaguar 960

catfan55
Foto van een Claas Jaguar 960, nieuwe V-max 24 voor de oude 494 960. Dit is de nieuwe stijl kooi vanaf de 497 serie & nieuwer waarbij de meshouders te vervangen zijn zonder de kooi er uit te halen, de nieuwe stijl heeft de mes houders in 3 segmenten. De oude stijl is 1 band rondom de kooi. Om deze te wisselen moet de kooi uit het huis, lagers er af, as einden er af. Om dit te doen is nogal een heel karwei. Met de nieuwe stijl kun je het in een uurtje doen als het moet.

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
HansN
Kan bij New Holland al meer dan 30 jaar denk ik 🤔😁
+1
radium45
@HansN Dan zal dat bij een NH ook wel nodig zijn? 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 960 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!