Vanmiddag een collega-grondwerker op bezoek gehad die een weekje met onze Dezeure haakarm gaat rijden omdat die van hem iets mankeert. Hij heeft deze Fendt 816 nog maar pas gekocht. Staan rond de 1100

Fendt 816

701 foto's van @Gavrie Willemsen

Gavrie Willemsen
Vanmiddag een collega-grondwerker op bezoek gehad die een weekje met onze Dezeure haakarm gaat rijden omdat die van hem iets mankeert. Hij heeft deze Fendt 816 nog maar pas gekocht. Staan rond de 11000 uur op en komt zoals mijn 916 ook uit Frankrijk. Het grote voordeel aan een 816/916 gen I is dat die nog de Lage Emissie Zone (LEZ) van de stad Antwerpen in mogen. Een 916 gen II valt daar niet meer onder, die heeft enkele kw’s te veel om azn die regelgeving te voldoen. Voordat hij deze 816 aanschafte had hij mij gecontacteerd om er zeker van te zijn dat dit model ook onder die regelgeving van Antwerpen viel.

Reacties

+3
JD BORN 2 FARM
Mooi dat je elkaar zo kunt helpen. Dat vind ik een mooi gebaar
+3
Fendt926Driver
Prachtig gavrie.
Mooi dat je elkaar helpt.
Zo heb ik jou ook leren kennen.
En zo durf jij hem ook een keer een gunst te vragen en heb je er beide baat bij
+1
1046
Schitterende neus👌🏻👌🏻👊🏻
huub
Mis je het schakelen nog of ben je helemaal content met je Vario?
+8
Gavrie Willemsen
@huub ik mis dat schakelen verschrikkelijk!! Maar ik verheug mij al op de Schlüter binnen enige tijd….😉😉
Towaberg
T was een druk weekend zo te horen! Mooie daad Gavrie 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 816 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!