Hier zie je Maatschap Beulink (Velswijk) × met een John Deere 6175R. Laatste m3’s van dit jaar!. Foto is geplaatst door joozt op 07-09-2021 om 21:55:26, met 5 reacties.

John Deere 6175R

2.257 foto's van @joozt

joozt
Hier zie je Maatschap Beulink (Velswijk) × met een John Deere 6175R. Laatste m3’s van dit jaar!

Reacties

wilbertkw
En de tank goed bevallen dit jaar?
joozt
@wilbertkw Ja uitstekend! Wel een paar kleine dingetjes die nog even anders moeten. Her en der lekt er nog een slang, even een keer alles goed natrekken. Dosering tussen dikke mest en hele dunne gescheiden fractie wisselt nog wel een beetje en dan moet je aan de smoringen van de doseerklep wat afstellen. Weinig werk als je het weet maar aan het begin even zoeken. En er zit een volumemeter aan de vlotter. Werk met een extra stangetje aan de vlotter die aan een potmeter zit. Dat moet een beetje langs elkaar schuiven maar soms wil dat niet fijn en dan komt alles enorm onder spanning te staan (vlotterwijzer wil omhoog maar doordat het stangetje van de potmeter dat niet wil drukt hij de stang krom)

Maar verder een supertank met enorme capaciteit en het loopt prachtig over het land. Wel enorm veel opties meer dan de vorige dus je leert elke keer nog weer nieuwe dingen (en ik moet de telefoon wel in de buurt houden als er een andere chauffeur op zit 😁 )
CaseCS130
Pracht spullen, hoeveel m3 heeft ie uitgereden dit jaar?
+1
joozt
@CaseCS130 Oeh dat weet ik niet eens, moet ik eerst in het scherm kijken. Totale m3's zijn niet zo enorm veel hier, het is alleen bouwland dus in het voorjaar een paar drukke weken en dan in de zomer nog een beetje graan- en aardappelland.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6175R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!