4 september 2021 Foto van een Still Heftruck. Het typenummer ben ik kwijt, iets van 60-20 gedacht ik. Het is een 2tons truck. Het komt van een vrieshuis wat overging naar een andere eigenaar. Het is e

Still Heftruck

PieterA
4 september 2021 Foto van een Still Heftruck. Het typenummer ben ik kwijt, iets van 60-20 gedacht ik. Het is een 2tons truck.

Het komt van een vrieshuis wat overging naar een andere eigenaar. Het is een erg betrouwbare machine. Er zit een accu in van 80 volt. Hij heeft geen freelift en sideshift. Ook zijn de lepels maar 1 meter in plaats van 1,20 meter. Maar hij is lekker stel en behoorlijk wendbaar t.o.v. de Linde H25 diesel die we ook hebben.

Ik ben een beetje kwijt hoe lang we hem al hebben, maar ik denk ongeveer van 2014.

Reacties

Hurli356
Quote:
Maar hij is lekker stel
is hij nu snel of stil? 😅
Blijf vooral zo doorgaan met mooie onderbouwde foto's, altijd erg interessant om te lezen.
PieterA
@Hurli356 stil vooral. 😉
Hurli356
@PieterA dat herken ik wel, en het genot om binnen niet meer met een dikke diesel te walmen. Fijne is ook als je vaak even wat moet verzetten dat het sneller wegrijdt. Je hoeft niet te gloeien, maar contact aan en gaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Still Heftruck ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!