De Poaah trekker mocht ook weer even van stal. Met land op afstand is het altijd lastig plannen met inkuilen. De 1ste is gehakselt naar huis gekomen, de 2de met ladewagens en de 3de en 4de in de balen

John Deere 3650

Boersen
De Poaah trekker mocht ook weer even van stal.
Met land op afstand is het altijd lastig plannen met inkuilen. De 1ste is gehakselt naar huis gekomen, de 2de met ladewagens en de 3de en 4de in de balen. Balen zijn opzich vrij prijzig vind ik, maar als je het omrekent wat het kost als de hakselaar daar ook even heen moet valt het wel weer mee.
Ik probeer altijd alles in 1 rit mee nemen, zodat iedereen 1 ritje heeft en je niet eindeloos blijft transporten. Tot op heden altijd nog gelukt. Om de het tochtje dan toch zo aangenaam mogelijk te maken mag deze trekker weer even mee.

Reacties

+2
a3vandiejen
Levert een mooie foto op.
+1
2850Johndeere6R
Laat deze maar werken dat vind hij niet erg💪
Samepower2
Mooie foto! wat is het bouwjaar van die John deere? Altijd tof om lange ritje te maken met dit mooie weer. Hoe lang moet je rijden?
+2
johndeere 2650
@Samepower2 1993 geloof in maart gebouwd
Boersen
@Samepower2 14 kilometer enkele reis. Het is nu de wereld uit, maar het land naast de deur is toch altijd makkelijker. Met Hakselen moet er toch altijd wel 4 of 5 wagens rijden om de trein mooi draaiend te houden.
+1
Boeder foto
Machtige machine 💪💪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!