Foto van een Liebherr 900. Afgelopen zaterdag zijn de nieuwe nokian ground care banden onder de kraan gekomen. Tot nu toe zijn de ervaringen goed. Binnenkort als er tijd voor is de spatborden weer pas

Liebherr 900

Vollenbroek_Lars
Foto van een Liebherr 900. Afgelopen zaterdag zijn de nieuwe nokian ground care banden onder de kraan gekomen. Tot nu toe zijn de ervaringen goed. Binnenkort als er tijd voor is de spatborden weer pas maken.

Reacties

+1
wim-same
@Vollenbroek_Lars Bij jullie allemaal zand denk ik. Op klei zit dit profiel snel vol.
Vollenbroek_Lars
@wim-same klopt. Maar hier in de buurt ook wel een paar stukken met klei. Maar iedere band heeft zijn voor en nadeel. Deze banden sporen in nieuw asfalt niet zo in als met trekker profiel. Dit is ook een van de redenen dat we voor deze soort banden kiezen, want zij zitten vooral veel in de wegenbouw.
+1
Lars_MF
Mooie kraan👌🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!