Gisteren nog weer een mooie snede opgehaald. Was al weer sneller droog dan verwacht, ging heel best deze week.

Claas Axion 830

worteljcb
Gisteren nog weer een mooie snede opgehaald. Was al weer sneller droog dan verwacht, ging heel best deze week.

Reacties

+1
2850Johndeere6R
Rij je met deze kar met deze banden en dit gewicht geen schade aan de grond/grasmat?🤔
+3
huub
@2850Johndeere6R de vraag stellen is de vraag beantwoorden. Dat is toch wel een nadeel van balen. Balenwagens met goede banden zijn er niet veel.
+1
worteljcb
@2850Johndeere6R Met grote brede banden kun je geen transport doen. Veel keuze heb je niet. Maar wel goed uitkijken waar je rijdt en echt zichtbare grasmat schade heb je dan niet. Dit is ook op een hoog stuk, daar kunnen we hem wel volladen.
+2
PieterA
@worteljcb Waarom kan dat niet? Met 850/50r30.5 kun je misschien iets minder pakken meenemen, het trekt zwaarder en het slijt meer; maar het kán wel. Op kiepers zie je die banden ook steeds vaker en dat deden ze 35 jaar geleden ook nog op super singles.
+1
worteljcb
@PieterA Klopt, dat zou kunnen. Maar dan moet je een zelfbouw wagen maken, dit is gewoon een huifoplegger geweest. Kosten zijn natuurlijk veel gunstiger voor iets standaards.
Wij rijden ruim een uur met deze combi en dan maakt het wel uit wat je kan meenemen. Anders moet je zo weer een keer vaker heen en weer. Daarnaast is het gehuurd natuurland. Daarom zien wij het niet als interessant om het anders te doen. Als de grond om het huis zou liggen, zou ik het ook anders aanpakken.
+1
edwin-hensbergen
Dat schiet op zoveel balen tegelijk meenemen😂💪🏻
deere power
Serieus vrachtje... 54 🤔 x ...kg, 🙉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 830 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!