Foto van een Claas Axion 830 en John Deere 8245R samen poseren tijdens het kilveren op 20 aug 2021. Foto is geplaatst door oldtimergek op 10-09-2021 om 10:31:03, met 4 reacties.

Claas Axion 830

oldtimergek
Foto van een Claas Axion 830 en John Deere 8245R samen poseren tijdens het kilveren op 20 aug 2021

Reacties

Fast Eddy
De man die op de John Deere rijdt heeft al heel wat kilver ervaring.
oldtimergek
@Fast Eddy Klopt, heb een tijd met hem gesproken. Op verzoek van hem deze foto gemaakt. Heb Anne de hele serie foto's ook toe gestuurd. Heb deze JD jaren geleden ook al eens op de foto gezet. Heb het ff opgezocht, was in 2014 tegen over mijn huis.
Fast Eddy
@oldtimergek

Ja Anne mag graag over het doel van kilveren en de bijbehorende bewerkingen praten. Echt een man van de praktijk. Dit is zijn 4e John Deere al. En dan heb ik het nog niet gehad over de liters diesel die hij verbruikt heeft.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 830 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!