Foto van een Deutz D6005,niet meteen de allermooiste maar toch. Een type deutz waar ik het wel erg voor heb.op de toertocht van de lozen boer vorig weekend. Het komende weekend zijn er weer 2 toertoch

Deutz D6005

stijn-de-bock
Foto van een Deutz D6005,niet meteen de allermooiste maar toch. Een type deutz waar ik het wel erg voor heb.op de toertocht van de lozen boer vorig weekend. Het komende weekend zijn er weer 2 toertochten maar ik hoef eigenlijk niet te gaan want ik heb nog wel wat voorraad aan fotos 😅😅😅🚜🚜🚜

Reacties

R Bouwmeesters
Dat lijken smalle spatborden van een kleiner type.
Enig idee waar de strippen langs de motor voor zijn?
+2
stijn-de-bock
@R Bouwmeesters niet direct,de volgende keer dat ik deze zie zal ik eens met de eigenaar spreken.
+2
a3vandiejen
Mooie Deutz.
+2
stijn-de-bock
@a3vandiejen een van de 7348 trekkers die ik ooit nog wel es zou willen hebben. 😅,gelukkig heb ik al es een ritje gemaakt met dit type bij @R Bouwmeesters .
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Ja die foto heb ik gezien, vindt het ook prachtige modellen. Vanwaar je liefde voor Deutz?..
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen nou,de eerste trekkers waar ik als kind met meegereden heb en op het veld ook zelf heb gereden waren deutz.d4006,d30 en heel veel meegereden ook met een dx 120.,maar ondanks dat ben ik eigenlijk niet echt merkgevoelig.
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen heb wel liefde voor meerdere trekker merken.
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Ja dat wist ik eigenlijk al hoor Stijn😅👌, maar bij ieder merk zul je een verhaal of gevoel bij hebben..daar was ik nieuwsgierig naar.🙈😃. Mooi dat het je eerste kennismaking was op de Deutzen.👍👌
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen eigenlijk ben ik stiekem een same fan.😅😅😅😅
+2
a3vandiejen
@stijn-de-bock Oo dat is toch leuk om te horen😃😅👍...nou die Corsaro die je pas op de foto had was ook een plaatje om te zien. Zo blijf ik ook altijd een Landini fan.😀👌. Veel merken die iets moois hebben, vind ik ook.
+1
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen helemaal mee eens Adrie. Zelf ben ik interfan. Maar er zijn zeker weten ook andere merken die beslist wel uit 'straling hebben.
  • 😉😉😉😉😉👍👍👍👍👍
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Eigenlijk zou iedereen hier op tractorfan eens moeten vertellen wat ze heel graag eens zouden hebben buiten het merk waar ze mee vergroeid zijn.😂😂
+1
BvdD
@a3vandiejen dat is een mooi topic. Als deutz fanaat zou ik stiekem graag een hurlimann D200A of een oliver66 rowcrop hebben.
+1
a3vandiejen
@BvdD 😅👍Mooi...misschien maak ik daar eens een topic van..😃
+2
a3vandiejen
@BvdD Ja die Hurlimann snap ik, hele mooie trekker.
+2
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen Dan val ik even gelijk met de deur naar binnen. Andere merken die ik ook best zou willen hebben zijn: Bolinder munktel, Buhk en Fordson(super)major.
  • 👍👍👍👍👍👍👍
    • dat soort trekkers mag ik dus wel
      • 😉😉😉😉😉😉😉😉
        • en als ik die Same trekkers op Tf zie ,denk ik :waarom ook eigenlijk niet, ook niks mis mee
          • 👍👍👍👍👍




+1
a3vandiejen
@cyrus-van-gelder 😅 Ook een heel mooi rijtje hoor..😃👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!