Foto van een Schlüter Meerdere vorige week bij de toertocht van de lozen boer. Mooi genoeg om nog een foto van te plaatsen.

Schlüter Meerdere

stijn-de-bock
Foto van een Schlüter Meerdere vorige week bij de toertocht van de lozen boer. Mooi genoeg om nog een foto van te plaatsen.

Reacties

+2
a3vandiejen
Prachtig, heb het idee dat er in België meer Schlüter,s rijden dan in Nederland.
+2
arnold-arentze
@a3vandiejen Je zou het hier op TF wel zeggen ja. Ik weet niet of er vroeger in België meer van verkocht zijn dan in Nederland 🤔
+3
MF 2725
@arnold-arentze Als iemand het weet, dan is het @Schluterfan.
+4
Schluterfan
@MF 2725

Van wat in Belgie nieuw verkocht is heb ik een lijst. Maar daar staan natuurlijk wat als 2dehands verkocht is niet op. En van wat nog rondrijd staat zon beetje het meeste wel op internet denk ik.

Over de cijfers in NL is mij weinig duidelijk. Ook al omdat er niet veel ingeschreven werd en ondertussen ook in Duitsland teruggekeerd zijn. Er zijn in het verleden wel trekkers die ooit in Engeland gelopen hebben in Nederland door import beland. Zo loopt er in NL een Super E2500VL.
+3
MF 2725
@Schluterfan Kijk, dat bedoelde ik.
Ben eigenlijk ook wel benieuwd hoeveel Schlüters er in Nederland nog zijn.
draaipiet
Prachtige rij trekkers
+1
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!