Foto van een Case IH Magnum 380 cvt.Ook zoiets stast te wachten in vriezenveen om naar amerika verscherpt te worden.Beste joekel...

Case IH Magnum 380

1.504 foto's van @Fendt926Driver

Fendt926Driver
Foto van een Case IH Magnum 380 cvt.
Ook zoiets stast te wachten in vriezenveen om naar amerika verscherpt te worden.
Beste joekel...

Reacties

+2
Siete
Gaan niet allemaal naar de andere kant vd plas. Hoorde dat er in de "buurt" hier ook n Loonwerker is die zo een gekocht heeft.
+1
stijn-de-bock
@Siete hier in de buurt zijn er ook een aantal bij een bedrijf dat kalk infreest.
+2
Jan mf6465
@stijn-de-bock
Ik denk dat je de westerlick bedoeld. Ik dacht dat die zelfs zo een knikker van 500pk hadden gekocht.
stijn-de-bock
@Jan mf6465 klopt helemaal, die woont maar een paar km van waar ik woon.
+3
Jan mf6465
@stijn-de-bock
Wij hebben al vaker voor hun gewerkt. Ik vind het altijd zo jammer dat die tractoren wat in de kalk werken zo wit uitzien. Het is onvermijdelijk, maar na een half jaar ken je ze niet meer terug. Cloet vertelde eens ooit tegen mij, als ze een nieuwe hebben trekken ze vlug een foto voor op de website want de dag erna is het al te laat.
nhfendt fan
@Siete kom even niet op de naam maar ergens in groningen zit toch een loonwerker die ook met dit soort materieel werkt dacht alleen dat dat new hollands waren
Siete
@nhfendt fan
Durf het niet te zeggen eigenlijk.
In Friesland heb je Visser. Die heeft 2 NH kniktrekkers. Heeft toen een T8.345 Rowtrack te gebruiken gehad. Heb ik toen nog een dag mee mogen schuiven 😁
nhfendt fan
@Siete dan bedoel ik die mischien
Deora
@nhfendt fan De Romein in Veendam had of heeft een T8 met rupsbanden achter. Ik zag gisteren wel foto’s van een loonbedrijf in Groningen die met zo’n Magnum aan het kilveren was.
Siete
@Deora
Waar zijn die te vinden? 😁
+1
Deora
@Siete die van de Romein zitten vaak in Duitsland bij grote gasbuis projecten. Maar volgens mij zijn de New Hollands nu vervangen voor Fendt 900 en 1000.
+1
arjanvw
@nhfendt fan hier in de buurt zit een grote akkerbouwer die er ook een heeft. Heeft ook nog 2 'gewone ' magnums op wielen.
+2
Zetor 3511
@Siete Klopt, Loonbedrijf de Graaf uit Wierum heeft nu ook een 380 inderdaad. Staat volgens mij voornamelijk voor de kilverbak, waar normaal gesproken een Xerion voor stond.
+1
Siete
@Zetor 3511
Zo had ik dat idd ook begrepen. 😀
Mooi rood setje met die rode AP bak er achter.
+2
John89
@Siete klopt ik zag hem vlakbij oosternijkerk met een grote kilverbak.
caseboy
Ik kom de magnums regelmatig op de snelweg tegen op transport

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Magnum 380 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!