Foto van een Fendt 412, 15-9 5 de snee er maar eens aan.. Foto is geplaatst door J asper op 15-09-2021 om 12:54:08, met 21 reacties.

Fendt 412

J asper
Foto van een Fendt 412, 15-9 5 de snee er maar eens aan.

Reacties

Geen regen meer op komst?
Fendt926Driver
Hier regent het de hele dag al...
J asper
@Fendt926Driver Ze hebben me droog weer belooft

(klik om te vergroten)

zettelmeyer
@J asper zei buienradar hier ook maar regent best hard nu... hier over week of 2 6de snee denk ik. Wou het drogen maar prijs van ruinerwold zo omhoog gegaan dus nu maar verder int land kuilen
J asper
@zettelmeyer Hopen dat het daar blijft dan, en alles wat daar valt kan hier niet meer vallen🙈 Was begin van de middag aardig donker maar is nu aardig opgeklaard.
zettelmeyer
@J asper nog droog in de bult gekregen?
+1
J asper
@zettelmeyer Zijn nog bezig, mooi droog in de bult gekregen👍🏻 Buurman heeft gisteravond nog even twee uurtjes geharkt. Wel blij mee want vanmorgen was dat weinig geworden met die mist.
J asper

(klik om te vergroten)

+1
zettelmeyer
@J asper mooi bultje krachtvoer 👌🏻
+1
BEboer
@zettelmeyer ziet er top voer uit voor deze tijd vh jaar 👌 niet wat kortere bult gemaakt? Of moet de 6e er nog overheen?
J asper
@BEboer 5 meter telang eingenlijk tot de schep maar lag er nog 1😅 Maar mocht niet hoger dan 170 ivm kuilsnijder.
J asper
@BEboer Is nog wel wat bij op gekomen. Rond de 40 lang en 1.50 hoog denk

(klik om te vergroten)

+1
J asper
@BEboer Denk niet dat er nog heel veel komt, meeste voeren we opstal wel denk. En wat er wel komt wel op apart pinkenbultje.
+1
BEboer
Mooi hoor! ziet er best nog goed voer uit! Vind je nog een plaatste op het verharde voor deze snede 😅
J asper
@BEboer Komt ergens in land, weet alleen nog niet waar😅 Heb wel mooie droge plek maar als we nog wel een keer in silo bij maken moet die daar komen en staat kuil weer in de weg
Johny power
Het gras blijft maar groeien bij jullie. Ziet er goed uit hoor. Hier staat het al zowat een tijdje stil helaas door droogte. Maar we doen er niks aan
+1
J asper
@Johny power Jaren amper de helft maar gegroeid dus heeft wat intehalen🙈
Johny power
@J asper Daarom dan is het ook wel weer fijn. Hier moet de 4e snee nog komen maar die kom nie🙈 alles word door de koeien opgegeten.
Mooie achter maaier pz299?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 412 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!