Foto van een Steyr 188 van de boer waar wij slapen in oostenrijk, wordt elke dag gebruikt om groenvoer te harken

Steyr 188

Kidd
Foto van een Steyr 188 van de boer waar wij slapen in oostenrijk, wordt elke dag gebruikt om groenvoer te harken

Reacties

+1
wilbertkw
Tastwiel voor kende ik al wel maar deze heeft geen naloopbok? Maar de wielen zijn gestuurd? Wel eens een Kuhn gezien waar ook geen naloopbok op zat en daarvan draaiden de wielen van elkaar afzonderlijk.
+2
arnold-arentze
De afgelopen 25 jaar ben ik alleen maar in Oostenrijk geweest voor de sneeuw. Dan staat dit soort mooi materiaal verstopt in de schuurtjes her en der. Toch maar weer eens een zomervakantie in de bergen plannen😎
+2
Fast Eddy
@arnold-arentze

In de zomer is het wel net zo mooi daar. En als je het te warm vind zoek je een gletsjer op om lekker in de sneeuw af te koelen.
+1
arnold-arentze
@Fast Eddy Ja dat klopt zomers is het ook prachtig in de bergen daar. Kan alleen al genieten van het boerenleven in de bergen met de bijbehorende machines. Alleen komt er in de zomer helaas nooit wat van om daarheen te gaan🤷‍♂️
+1
Fast Eddy
@arnold-arentze

Ik denk dat wij over 2 of 3 jaar weer eens in de zomer naar Oostenrijk gaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 188 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!