Bij vorige werkgevers was ik gewend om te werken met Dozerbakken voor het grotere grondverzet, en kilverbakken voor het fijne werk. Bij m'n huidige werkgever werd dit ook vooral gedaan met een normale

Fendt 724

191 foto's van @Siete

Siete
Bij vorige werkgevers was ik gewend om te werken met Dozerbakken voor het grotere grondverzet, en kilverbakken voor het fijne werk. Bij m'n huidige werkgever werd dit ook vooral gedaan met een normale Kilverbak. Dit kan ook prima, maar als je eenmaal iets gewend bent.... 😅
Sinds een aantal jaren heeft BOS Bolsward een zogenaamde Combi Kilver in het programma. Deze combineert de eigenschappen van zowel een Dozer en een Kilverbak. Nu klinkt dat natuurlijk perfect, maar hoe werkt dat daadwerkelijk...?
Na contact met BOS en Groenoord Bolsward (zij zijn dealer, en nemen de verkoop voor hun rekening) bleek dat er een mogelijkheid was om zo'n bak als Demo machine te krijgen. Deze hebben we mogen ophalen en uitvoerig mogen proberen op verschillende grondsoorten en onder verschillende omstandigheden. Een echte Demo dus!!
De machine is uitgerust met opties zoals K80, Electrisch/Hydraulische bediening dmv Load Sensing, hydraulische deuren, uitschuifbaar pendel tandem en natuurlijk een schuifbodem.
Wat mij betreft een geslaagde Demo 👌👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!