Deze stond net op een dieplader die bij mij wat kwam lossen. ( die Fendt is weer vertrokken.....) Gebruiken ze in Nederland ook wel wielgewichten inmiddels?

Fendt 724

839 foto's van @John k

John k
Deze stond net op een dieplader die bij mij wat kwam lossen. ( die Fendt is weer vertrokken.....)
Gebruiken ze in Nederland ook wel wielgewichten inmiddels?

Reacties

RVM
Wielgewichten zie je hier nog steeds weinig. Trekkers worden sowieso standaard al bij elke serie zwaarder en volgens mij zijn ze ( correct me if I am wrong ) wel wat verder met gewichtoverdracht van het te trekken werktuig / aanhanger, dan aan de andere kant van de grote plas. Sowieso hangt hier veel meer in de hef, en bij jullie getrokken dus dan mis je gewicht op de achterwielen.
John k
@RVM dat is me niet 100% duidelijk . Want als je dat werktuig gebruikt in NL dan hangt die toch niet meer in de hef maar rust het gewicht op het land lijkt me
+2
EA_MF
@John k je trekt met de hefinrichting onder het hart van de achteras, daardoor trek je net als bijvoorbeeld voor een sleepwagen de trekker ‘achterover’. De getrokken werktuigen bij jullie kunnen die neerwaartse kracht minder goed overbrengen via de dissel.
deufi
Bij voorlader trekkers je het soms weleens, verder niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!