Foto van een Same Falcon hydraulische ventielen. Dit ventielblok heeft geen druklose stand, zijn er ventielblokken van same die op mijn falcon passen die wel drukloos kunnen? Of is er een andere makke

Same Falcon

Rijndirk
Foto van een Same Falcon hydraulische ventielen. Dit ventielblok heeft geen druklose stand, zijn er ventielblokken van same die op mijn falcon passen die wel drukloos kunnen? Of is er een andere makkelijke manier. Wil alles wel met 1 handel bedienen en niet allerlei kranen open of dicht hoeven te zetten.

Reacties

+1
wim-same
@Rijndirk Dit is een dubbel werkend ventiel, die je wel enkel werkend af kan stellen. Al wil je een echte drukloze retour, dan moet je een duims T-stuk op je vul-peil zetten. Daar kan de dan aan de bovenkant je vul-ontluchtings dop weer in draaien en aan de zijkant een snelkoppeling.
Rijndirk
@wim-same dat kan maar dan is die helemaal drukloos en kan je ook geen druk op het ventiel zetten. Ik moet een dw ventiel hebben die ook drukloos kan als het mogelijk is
joop-same
@Rijndirk Als hij in de middenstand staat is het ventiel drukloos, op beide kanten.
Rijndirk
@joop-same ja hij geeft dan geen druk maar de olie kan dan niet door het ventiel heen stromen. Hij heeft geen zweefstand zeg maar. Of zit ik nu fout?
wim-same
@Rijndirk een 3 standen ventiel is weer anders.
Rijndirk
+1
joop-same
@Rijndirk Dan moet je naar een buiten ventiel blok voor één of meerdere ventielen, waar van dan één ventiel een zweefstand heeft, en dat is er origineel niet voor de Falcon.
wim-same
@joop-same Maar dan loopt het nog steeds via dit originele 2 standen blok.
Rijndirk
@joop-same dus dat er in totaal 3 snelkoppelingen zijn (deze 2 en een extra) die aangesloten zit op dit ventielblok?
wim-same
@Rijndirk nee, 2 op dit ventielen blok en misschien één op je drukloze retour zoals ik al aangegeven had.
Rijndirk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Falcon en hebben de trefwoorden hydrauliek , verbouwen en Aanpassen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!