Foto van een New Holland T4.110n. Foto is geplaatst door New Kobelco op 19-09-2021 om 11:21:44, met 6 reacties.

New Holland T 4.100

New Kobelco
Foto van een New Holland T4.110n

Reacties

+1
Loeideutz
Draait heel kort. Ga je fijn vinden. Pas op voor de supersteer, reparatie is duur. Vooras goed en vaak smeren. En het zijn er veel
New Kobelco
@Loeideutz
Heb je ervaring met deze trekkers? Draai verdorie kort ja, ik ga hem 1 keer per maand proberen te smeren. We hadden tijdens de testperiode een storing waardoor we de lift niet meer konden bedienen. Maar dat was eigen schuld. Nu toch besloten dat we hem gaan houden.
+1
Loeideutz
@New Kobelco Sinds een jaar of 2 rij ik regelmatig op dit model. Alsook op de semi-smalspoor. Draaien heel kort ja. En de fronthef draait mee. Ben zzp-er en bij 1 opdrachtgever werk ik er mee. Klepelmaaier van 2.80 in de fronthef en afhankelijk van de hoogte van het gras of de hoeveelheid snoeihout kunnen we tot 6 a 7 kilometer in het uur rijden. Vooral als je veel voorin hebt hangen is smeren van de vooras belangrijk.
New Kobelco
Op de weg is hij niet zo stabiel, denk dat de supersteer daar wel mee te maken heeft. Heb deze week nog met een 2 meter brede overtop frees gaan frezen. Die kan hij wel goed de baas, vond onze deutz soms niet zo leuk. 😉
Loeideutz
@New Kobelco 110 of 70 pk is nogal een verschil.
Kort draaien betekent ook dat je voorzichtig moet zijn met aan het stuur draaien. En door de vele scharnierpunten is een beetje slijtage sneller te merken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 4.100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!