Foto van Tractorfan.be. Vandaag samen met Ward, Erik en Stijn in de tractor parade van Sint pieters rode gereden. Was voor mij de eerste keer dat ik deze toffe gasten ontmoete. Was een fijne dag, toff

Fendt Onbekend

Svendt28
Foto van Tractorfan.be. Vandaag samen met Ward, Erik en Stijn in de tractor parade van Sint pieters rode gereden. Was voor mij de eerste keer dat ik deze toffe gasten ontmoete. Was een fijne dag, toffe babbel achteraf. Graag tot een volgende keer😊❤️🚜.

Reacties

+5
a3vandiejen
Super leuk, ik herken er drie, dan ben jij vast nummer vier. Harstikke leuk met elkaar.
+6
Svendt28
@a3vandiejen Ja tussen Erik en Stijn dat ben ik inderdaad😜.
+6
wim-same
En Ward van Bergen zie ik vanaf de zijkant.
+3
Towaberg
@wim-same klopt, dat ben ik🙈
+8
erik9831
Leuke dag en inderdaad leuk om elkaar te ontmoeten.
+7
stijn-de-bock
Topdag.
+5
Fast Eddy
Ziet er gezellig uit.
+5
Svendt28
@Fast Eddy Da was het zeker👍.
+5
Gavrie Willemsen
Zeer bijzondere foto….4 bekende TF figuren bijeen…..👌🏻😄😄
+3
Svendt28
@Gavrie Willemsen Ja Gavrie, da was wel bijzonder. Er waren daar bijna 200 tractors en tussen de eigenaars ervan zaten nog TF-ers, ken ze niet altijd persoonlijk maar herken hun tractors a.h.v. foto's hier op TF. Loop je dan nadien op het terrein rond voor een verkenning of aan de bier/friet-tent herken je ze niet gemakkelijk in de menigte. Dan zou een T-shirt of petje ofzo van TF wel handig zijn. Zo is de link snel gemaakt en altijd leuk om eens een babbelke te doen over onze gemeenschappelijke hobby.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!