Bij een grote opruiming de oorspronkelijke boekjes tegen gekomen. In Nijkerk ingevuld. Hij staat op 1973 (of 1975?) en een aantal servicebladen zijn ingevuld. Het doordrukpapiertje zit er ook nog in :

International 323

Tim Speelgoedboer
Bij een grote opruiming de oorspronkelijke boekjes tegen gekomen. In Nijkerk ingevuld. Hij staat op 1973 (of 1975?) en een aantal servicebladen zijn ingevuld. Het doordrukpapiertje zit er ook nog in 😄 Nu 12000 uur verder met andere bussen, banden, achterbrug (was ooit een kogel van een lager in de tandwielen gelopen) omdat hij altijd best op z'n falie kreeg. Denk aan een Weilandbloter van 245 en meer. Nu al vele jaren als hulpje en hele recent kleppendekselpakking en wat koperringen van de hydrauliek vervangen.

Reacties

+2
cyrus-van-gelder
Als ik het zo allemaal lees valt het met de reparaties wel mee eigenlijk. Het is wel een trekkertje van meer dan 45 jaar oud he. En 12000 draaiuren. Nou dan is het zeker geen schande hoor als er wat aan mankeerd
  • 👍👍👍👍👍👍
+1
Tim Speelgoedboer
@cyrus-van-gelder Dat is ook zeker waar. Ik ben ook zo oud en kraak soms ook wat 😉
cyrus-van-gelder
@Tim Speelgoedboer ik word in december 50. Nou je wilt het niet weten hoe ik soms kraak en piep.
  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 323 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!