Foto van een Hanomag Perfekt 400Toertocht Bekveld bij Hengelo (Gld).. Foto is geplaatst door dickt op 22-09-2021 om 19:42:31, met 3 reacties.

Hanomag Perfekt 400

dickt
Foto van een Hanomag Perfekt 400
Toertocht Bekveld bij Hengelo (Gld).

Reacties

+4
dickt
@erik9831 @radium45 @a3vandiejen @wim-same @oldtimergek
Leuk bij deze tractor.
Op de boerderij waar ik geboren ben is nooit een tractor gebruikt. Daar was het bedrijf te klein voor. Zelfs zo klein dat we een paard leenden bij de buurman voor bijvoorbeeld het weideslepen.
Mijn moeder heeft de boerderij verkocht aan de eigenaar van deze tractor en zijn vrouw. Dus nu is het geen boerenbedrijf meer, maar staat er wel een tractor op de deel.
+2
a3vandiejen
@dickt Dat is een mooi bijzonder verhaal,😃👍 na het stoppen van het boerenbedrijf een trekker op de werf...hoe kan het lopen.😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Perfekt 400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!