Tijdens mijn vakantie verzeilde ik op een oldtimerdag in Sankt Wolfgang (Oostenrijk). De oldtimers toerden vrolijk tussen het talrijke publiek door. Veel Steyrs, die zich hier natuurlijk in hun natuur

Steyr Onbekend

roscho
Tijdens mijn vakantie verzeilde ik op een oldtimerdag in Sankt Wolfgang (Oostenrijk). De oldtimers toerden vrolijk tussen het talrijke publiek door. Veel Steyrs, die zich hier natuurlijk in hun natuurlijke leefomgeving bevonden.

Reacties

+6
roscho
Nog meer moois, vooral Steyr, maar ook een hele mooie Eicher.

(klik om te vergroten)

Steyr 650

(klik om te vergroten)

Steyr onbekend

(klik om te vergroten)

Eicher onbekend

(klik om te vergroten)

Steyr, twee broertjes
+2
Kramer U800
@roscho Wat een liefhebberij! Je zou bijna naar Oostenrijk verhuizen voor al dit moois! De Steyr op de foto lijkt een 182a.
+2
roscho
@Kramer U800 Ik heb ook nog wat filmpjes geschoten, maar die moet ik nog aan elkaar plakken en op Youtube zetten. Daar staat nog veel meer moois op. Als het zover is, zal ik het ook op deze pagina plaatsen.
+1
Kramer U800
@roscho Super! We zien ze wel verschijnen.
a3vandiejen
Mooi allemaal.
+1
roscho
Zoals beloofd hierbij een video van het geheel met heel veel Steyrs, een Eicher, zelfs twee Warchalowski's (waarvan een met 2-cilinder V-motor) en tot slot zelfs een dikke Schlüter 1250.
Opvallend is dat het met de veiligheid niet zo nauw wordt genomen. En tot de vracht op de tractoren behoort vooral veel bier.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Steyr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!