Foto van een New Holland T 4.110VBijna klaar voor aflevering.. Foto is geplaatst door nhmonteur op 23-09-2021 om 23:40:13, met 7 reacties.

New Holland T 4.100

406 foto's van @nhmonteur

nhmonteur
Foto van een New Holland T 4.110V
Bijna klaar voor aflevering.

Reacties

New Kobelco
Is er iets veranderd tegenover ene uit 2019?
nhmonteur
@New Kobelco het model uit 2019 is precies hetzelfde.
Als is deze trekker wel helemaal compleet.
5 dubbel werkende ventielen, hydraulisch verstelbare hefstang, hydraulische hef stabilisatie, cab4 overdrukcabine, fronthef en hele dikke banden.
New Kobelco
@nhmonteur
Heeft onze ook allemaal, de overdruk cabine vraagt nog om wat uitleg. Kan je oliedebiet regelen, olie gaat soms wat snel?
nhmonteur
@New Kobelco in deze cabine zit een extra ventilatormotor met daarvoor een extra speciaal filter. In het dak zit een paneel waarmee je deze ventilator aanzet. Dan gaan er kleppen dicht en gaat de ventilator draaien. Deze zorgt ervoor dat er een overdruk in de cabine ontstaat, en er zo dus geen stof en spuitmiddelen naar binnen kunnen dringen.
Als je bv de deur open doet, meet een sensor te weinig druk in de cabine en klinkt er een alam.

De olie is te regelen maar het ligt er aan welke ventielen je hebt. Zijn ze mechanisch of elektrisch?
De elektrische kan je via een draaiknop en het dashboard regelen.
Bij mechanische ventielen is het vaak alleen bij 1 ventiel mogelijk om de liters te regelen. Dit is vaak de groene. Hier zit dan een draaiknop onder het ventielenblok.
New Kobelco
@nhmonteur
Gaan we eens beter bekijken, klinkt alvast goed. Nogmaals bedankt voor de moeite en uitgebreide informatie. Als ik naar mijn huisarts ga voor raad, moet ik 22€ Betalen hoe zit dat bij jou. 😉
nhmonteur
@New Kobelco bij ons is de huisarts gratis. Al hebben we wel een dure zorgverzekering.
Mijn advies en informatie kost helemaal niks, maar een grote taart of een kratje bier is altijd welkom.
Nee hoor, vind het alleen maar leuk om mensen te helpen of te informeren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 4.100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!