Foto van een John Deere 6810 auto powr met AVR 5200 rooier druk bezig met pootgoed rooien. We zijn op de helft ongeveer, niet helemaal op schema mede vanwege de droge en hete zomer om toch wat tonnen

John Deere 6810

dave 7810
Foto van een John Deere 6810 auto powr met AVR 5200 rooier druk bezig met pootgoed rooien. We zijn op de helft ongeveer, niet helemaal op schema mede vanwege de droge en hete zomer om toch wat tonnen te rooien hebben we ze langer groen laten staan maar om voor 1 oktober klaar te zijn waar we normaal voor streven aangezien het dan al flink kan gaan vriezen redden we niet helemaal maar het weerbericht lijkt goed voor de komende 14 dagen dus we rooien lekker door.

Reacties

+2
Massey 2705
Net wat je zegt , moet lukken met dit mooie weer , en gunstige weers voor uit zichten !
MaxxuM4ever
Hoe bevalt de AVR? Hier in de Wieringermeer zie je ze nog niet zo heel veel, en dan vaker de grotere broertjes met axiaal. Een beetje te vergelijken met een 2060 van dewulf?
dave 7810
@MaxxuM4ever bevalt heel goed deze 5200 is vooral heel erg eenvoudig alles is mechanisch en dat is een voordeel maar ook soms een nadeel zoals schudders zijn niet vanuit de cabine te verstellen. Rooit wel vriendelijk voor het product en mooi schoon. Een 2060 van Dewulf kun je met een AVR 9200 met varioweb vergelijken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!