Groenbemester zaaien op aardappelland, direct mooie gelegenheid om de combinatie even te testen.. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 24-09-2021 om 20:56:00, met 7 reacties.

Zetor Forterra 11741

ZetorTwente
Groenbemester zaaien op aardappelland, direct mooie gelegenheid om de combinatie even te testen.

Reacties

+1
YaMaGa
Loopt de trekker niet te licht vooraan? Ik zie dat je geen gewicht hebt hangen?.
Volgens mij werkt dat wel prettig op die manier kunnen zaaien beter dan die elektrische strooiertjes denk ik?
+1
ZetorTwente
@YaMaGa Beetje licht in de neus is hij wel, maar ging voor nu wel even. Na het kuil aanrijden volgende week het gewicht van 1000kg dat we erbij hebben maar even wat lichter maken dat we een 300-400kg overhouden.

Ik had geen ervaring met dit soort zaaibakken maar werkt inderdaad mooi, niks te klooien met een vaste snelheid rijden en aan en uit zetten. Alleen stappenwiel even beetje met beleid behandelen.
+1
new holland koen
@ZetorTwente Ideaal zo'n bak👌🏻
Wel altijd opletten dat het wieletje niet net in een spoor zit en de grond niet raakt want dat zaait hij ook niet veel🙈
YaMaGa
@ZetorTwente en is hij wat makkelijk op en af te bouwen? We zijn ook naar zoiets aan het kijken maar daar het jaar door mee rondrijden... 😅
ZetorTwente
@YaMaGa is wel te doen denk ik, hij blijft er hier gewoon opzitten denk ik, stappenwiel omhoog en klaar. Zo'n pneumatisch potje is wel makkelijker er af te halen.
+2
JarnoDrenthe
Heel mooi en degelijk spul

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Forterra 11741 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!