Foto van een Claas Jaguar 960 960. Vandaag een gedeelte van de mais ingekuild. Foto is geplaatst door wotan2 op 25-09-2021 om 22:45:43, met 4 reacties.

Claas Jaguar 960

wotan2
Foto van een Claas Jaguar 960 960. Vandaag een gedeelte van de mais ingekuild

Reacties

RVM
Met heel de buurt zoals van het voorjaar in het gras?
+2
wotan2
@RVM Nee, alleen met de loonwerker. Ik heb het te druk momenteel, ik sta er alleen voor met al het werk. Dan ook nog eens bij 7 buren de hele dag mee gaan maisrijden zit er gewoon niet in. Ik ben ook nog niet de buurt in geweest om het te bespreken, gewoon door tijdgebrek want het zat de laatste weken vet tegen. Dit was voor mij de snelste en veilige oplossing zodat ik wist dat alles doorging. Loonwerker wilde het graag doen, maar ze zijn er duidelijk niet op ingesteld: 1 eigen kipper voor dit werk, een zandkipper en mestverspeider die omgebouwd zijn, en nog 2 kippers van elders.
RVM
@wotan2 oke, valt allemaal niet helemaal mee de laatste tijd dan, succes ermee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 960 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!