Hier een aantal foto's van de veiling vandaag, meer dan 200 trekkers en een heleboel machines van 1 verzamelaar. Hoorde vandaag dat de schuren en stallen ook nog vol staan, die worden over een paar we

Onbekend meerdere (diverse merken)

Grazy
Hier een aantal foto's van de veiling vandaag, meer dan 200 trekkers en een heleboel machines van 1 verzamelaar. Hoorde vandaag dat de schuren en stallen ook nog vol staan, die worden over een paar weken nog geveild.

Reacties

+2
steyrlanzboy
Mooi
+5
hummy
Die is daar niet gisteren neergezet denk ik.
+3
Fast Eddy
Die staat daar al even. Zachte grond daar.
+2
ronald73
Plaats je later ook nog foto's van dat spul wat in die schuren en stallen staat? 😉

Interessant om te zien dat dat spul door de jaren heen weinig door roest is aangetast. Althans, dat lijkt mij.
Grazy
@ronald73 Ja, zal ik doen, schuren zaten nu allemaal op slot, iedereen was benieuwd wat binnen stond. Roesten gaat hier veel minder hard dan in NL vooral door koude winters en droger klimaat.
hummy
@Grazy daar kijk ik naar uit, een beetje droog weer. Zitten al vijf maanden in de bagger. Hier zeggen ze altijd "mud is money"
+1
Grazy
@hummy Het kan hier ook erg nat zijn hoor, maar heb het ook liever droog, dit jaar was super, net genoeg regen om alles groeiend te houden. In de winter is alles bevroren en hebben we free concrete 👍🏻
ronald73
@Grazy Was het ook mogelijk een bod te doen voor alles ineen? 😄
+1
Grazy
@ronald73 Als je genoeg geboden had had dat wel gekend.😆

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend meerdere (diverse merken) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!