Foto van een Steyr 8090 & 9094. Even beiden en kleine schoonmaak beurt.!. Foto is geplaatst door Baltus_steyr op 30-09-2021 om 11:50:42, met 13 reacties.

Steyr 8090

Baltus_steyr
Foto van een Steyr 8090 & 9094. Even beiden en kleine schoonmaak beurt.!

Reacties

casejxu
Waar schuim jij mee?
+1
EA_MF
@casejxu ik gebruik de T&T cleaner van schippers, super spul 👌 zuinig in gebruik en enkel een borstel nodig met extreem hardnekkig vuil.
SJB533
@EA_MF
Bedoelt @casejxu niet de manier? 🤔 (Chem toevoer, schuimlans, extra tank)
+1
casejxu
@SJB533 eigenlijk beide wel n beetje
+1
Baltus_steyr
@casejxu ja ik gebruik ook zon schuimlans. werkt super goed!! alleen je hebt dat voorraad tankje wel zo leeg 😬
EA_MF
@SJB533 @casejxu gaat niks boven een goede schuimlans 😉

Ik gebruik deze: schippers.nl/schuimpistool-ls10-M0807075.html/
SJB533
@EA_MF
Regenton 😎
Ruben-Wind
@EA_MF icm stoomcleaner? Of zorgt HD spuit ook al voor mooi resultaat
EA_MF
@Ruben-Wind ik schuim m met koud water in, daarna spuit ik m met warm water af, maar wil ook prima met koud water. Vooral vet wil dr met heet water nog iets makkelijker af.
+1
Baltus_steyr

(klik om te vergroten)

Hiermee. Bevalt best goed. Geen agressief spul en zorgt nadien ook voor een kleine lak/ beschermlaagje. Eigenlijk zou ik de trekker vaker even snel moeten wassen... Ik spuit hem af met een warm water cleane
casejxu
@Baltus_steyr oke. Top. Wij hebben zelf geen warmwater maar met normaal moet t denk ik ook wel lukken
+1
Baltus_steyr
@casejxu zekers. Dit is best goed spul hoor. Als je hem even goed dipt en dan even goed met borstel met emmer warm water er over gaat dan krijg je de trekker echt goed schoon!! Nu heb ik het even vlot alleen met de hoge druk spuit gedaan omdat die met stalvoeren toch wel weer snel smerig word. Wil zien dat ik hem om de 4 a 6 weken een keer schoon spuit zo. dan hoop ik dat ik het een beetje bij kan houden. Ik gebruikte hier een poos ervoor nog wel is truck cleaner. Dat werkt ook heel goed. Alleen wordt het plastic dof en ruw van en daarna krijg je de trekker nog slechter schoon dus dat spul vreet als een malle!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 8090 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!