Foto van een Zetor 6748. Foto is geplaatst door terpstra op 30-09-2021 om 15:54:18, met 9 reacties.

Zetor 6748

terpstra
Foto van een Zetor 6748

Reacties

+1
Deutz fahr 5206
In welk jaar is dat ?
+1
terpstra
@Deutz fahr 5206 eind jaren 70
draaipiet
Prachtige duo
+1
terpstra
De oude doos .be
+1
MMaarten
Foto komt van deoudedoos.be/
+1
roscho
@terpstra @admin Over het algemeen wordt het niet gewaardeerd om foto's te jatten van andere websites, tenzij er toestemming is gevraagd aan de eigenaar(s) van die foto's. Ik vraag me af of dat is gebeurd en ik zou wel eens willen weten hoe het beleid van TF hierin is.
draaipiet
@roscho Ik heb het in het begin ook wel gedaan, van een keer word niks gezegd, maar als je het vaker doet word er wel wat van gezegd. En dat is ook terecht.
+1
roscho
@draaipiet Inderdaad, een enkele foto gepikt ter verduidelijking van iets en met duidelijke bronvermelding vind ik ook niet erg, maar @terpstra haalt hele series van een andere website. Soms vult iemand anders dan aan met de bronvermelding.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 6748 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!