Claas Arion 430 Stage V nét klaar, en wordt direct ingezet voor het transportwerk, de andere Arion 430 heeft er nu sinds Mei 2019 inmiddels 7700 uur op de teller. Deze 430 heeft een geveerde cabine,

Claas in de tapijtindustrie

Rietman
Claas Arion 430 Stage V nét klaar, en wordt direct ingezet voor het transportwerk, de andere Arion 430 heeft er nu sinds Mei 2019 inmiddels 7700 uur op de teller. Deze 430 heeft een geveerde cabine, geveerde vooras, frontgewicht van 800kg, achterwielgewichten, dubbel autom. trekhaak met luchtbediening, steun in cabine voor laptop, verlengde heflatten en rol als gatenbalk én een frontbumper met extra LED verlichting, dubb. zwaailampen en transportbanden, De Claas wordt gebruikt voor transportwerk op het industrieterrein in Genemuiden voor tapijtrollen transport klaar te maken vanaf de vele tapijtfabrieken naar het distributiecentrum van Verhoek Tranport BV.

Reacties

+1
JarnoDrenthe
Het zal allemaal comfortabel en veilig zijn voor het transport maar het is niet meer om aan te zien als ik mijn mening mag ventileren : )
worteljcb
@JarnoDrenthe Valt wel mee toch? Zie trekkers zat gekker voorbij komen
JarnoDrenthe
@worteljcb Het ziet er wat industrieel uit voor een trekker , laat ik het zo zeggen
walker1
Waar is de slaapcabine? Verhoek rijd door heel Europa.
Claas Holland
@walker1 deze rijd alleen wagens over het terrein en industrie Terrein.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!